Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niesamowite

ja caly czas licze ze pewnego dnia mu sie odmieni. kolezanki synek przez rok nie jadl nic oprocz mleka wlasciwie a po roku mu sie odwidzialo i zaczal wszystko jesc. moze i u nas tak bedzie
a jak z nia poszlam do lekarza to 38.8
poza tym super zajela sie nia przebadala wyszstko i czysto, stwierdzila ze to moze byc jakis wirus i dala nam pojemniczek na siuski i teraz sie zastanawiam jak ja to zrobie Kasiek Ty masz duze doswiadczenie jakies rady? Dostala ibuprofen.
A co sie dzieje ze walczysz z laktacja?ja mogę poradzić bo jestem na świeżo bo w szpitalu jakaś beznadziejna pielęgniarka pielęgniarka przyklejała nam woreczek dwa razy ale za każdym razem jak Misia robiła siusiu to się odklejał więc poszłam sama po pojemniczek, ściągnęłam pieluszkę, postawiłam na podkładzie i dałam pić - gotowe ;-)A my bylysmy u lekarza bo Aurelka w nocy byla mega rozgrzana ale wg mojego terometru miala 37.5a jak z nia poszlam do lekarza to 38.8
poza tym super zajela sie nia przebadala wyszstko i czysto, stwierdzila ze to moze byc jakis wirus i dala nam pojemniczek na siuski i teraz sie zastanawiam jak ja to zrobie Kasiek Ty masz duze doswiadczenie jakies rady? Dostala ibuprofen.
trzymaj się &&&Antek chce cyca :--(