reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

kasiulka dobrze, że jest coraz lepiej!!! Promieniej nam ze zdjęcia na zdjęcie!:)

kasia.natka dobrze, że przypominałaś o tej szarlotce sypanej, bo robi się błyskawicznie i faktycznie pyszna!

alijenka moja sąsiadka nie ma piekarnika (mała kuchnia=brak miejsca), ale ma taki piecyk (mini piekarnik?) wielkości większej mikrofalówki i tam robi zapiekane makarony, ciasta itd. i i bardzo zachwala - kupiła taki piecyk używany na allegro:)

aga upiłowałaś, a więc nie dało się wyciągnąć? Heh czyli teraz ma coś jak Pola bez boku?:)

Swoją drogą odkąd młoda bez UU to nie ma zamiaru spać w swoim łóżeczku, a śpi tam jedynie głową:D:D Tj głowę i ramiona ma w swoim łóżeczku a resztę ciała w naszym (ten sam poziom, a bok jej łóżeczka wyciągnięty). I tak od tygodnia zasypia (bo ona z tych nie wędrujących w nocy):ppp

reklama
kasiek myślałam o tym kiedyś ale ja nawet nie mam gdzie tego postawić, a do tego to tyle prądu żre, że masakra i nie wiem czy się mi to opłaca kupować jak mam nadzieję, że za rok będziemy już remont generalny robić i nowe sprzęty kupować to wolę te 200 zł dołożyć do lepszej kuchni

hahaha to P sobie pozycję wybrała super

a tak w ogóle idę w tym tygodniu złożyć podanie o żłobek dla małej :-D

Ostatnia edycja:
Alijenka - centralnie na czujnik od termometru świeci słońce, więc pewnie dlatego ;)

Ja poki co nadal zakładam G kurtkę. Nie chcę jej za wcześnie rozbierać, bo wtedy najszybciej można się przeziebic.

Kasiulka - jeszcze chwila i wszelkie wirusy pójdą precz, więc mam nadzieję, że dziewczynki przestaną chorować. Zdrówka dla Was!!!

Byliśmy dziś z rodzicami i G w Wilanowie na iluminacji świetlnej, pięęęknie!!!

Od jutra kurs, pewnie nie dam rady zaglądać...

kasiek tak państwowo, a może się dostanie to chociaż na parę godzin ją tam dam :-)

Muńka no ja mam jeszcze taki przedwojenny rtęciowy :-D

Ja małej też jeszcze nie rozbieram bo boję się

dobra ja spadam idę ajuju jak to mała mówi

dobranoc spokojniej nocki Wam życzę :-)

Tak to mniej więcej wygląda

Załączniki

• 1393188794342.jpg
    1393188794342.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 47
  • 1393188814412.jpg
    1393188814412.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 1393188836775.jpg
    1393188836775.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 1393188876061.jpg
    1393188876061.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 50
muńka pięknie, pewnie zrobiło mega wrażenie na małej:)

alijenka u mnie nie ma państwowego, są 3 ale prywatne. P jest zapisana na maj/czerwiec na 4 godz., ale chyba będę ją prowadzać dopiero po wakacjach.

M kupił sobie w markecie białe kiełbaski - to był jego obiad:) Heh:D Chciał chyba wkupić się w moje łaski i przywiózł mi ukochane 2 op. bake rollsów - ale pogardziłam, bo zawzięta jestem:p Idę spać!

Niom, zwłaszcza jak chodziła w labiryntach świetlnych, ledwo za nią nadążałam ;)

Uciekam szykować się na jutro...

Aga ty jeszcze młodemu prasujesz? Antek to elegancik :p ja Tysi tylko sukienki i to te wymagajace prasowania
Wszystko :zawstydzona/y:

Hipopotam:D:D
edek: i znowu mąż mnie wkur...Miałam ochotę go rozszarpać - nie odzywamam się, obrączkę ściągnęłam, obiadu nie gotowałam od czwartku!
ahh ten maz :p

Tak to mniej więcej wygląda
Pieknie :)

Upiłowałam (piłą :p ) bo wyciągane są tylko dwa, a w planach mam uczyć Antka w nim spać :D no i w sumie chyba o dwa za dużo upiłowałam :D

reklama
Do góry