reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine - jezeli "ciśnie" kupki to moze to od tego, nie usza byc wtedy jakoś bardzo twarde, ale jak nie jesteś pewna to lepiej zbadac. &&&& za siostre, bedzie dobrze

Kaseik ja tez mam niskie ciśnienie 100 nie przekraczam, no moze w ciązy miałam 120 ale to ze stresu :-D

reklama
Hej dziewczeta!!! Ale produkcja jak fajnie w ogole wszystkie w komplecie:)

Widzialam temat sameung galaxy s4 - maz uzywa od dawna i nic sie nie dzieje z tym telefonem jest genialny. Ja tam wole mojego iphona ale on sprobowal iphona i po miesiacu jednak wrocil do galaxy:)

U mnie od rana zamotka bo niania dzis poszla na probe do tej dziewczynki (i udalo sie, chyba sie polubia co mnie wcale nie dziwi:) a ja rano z mlodym na zakupy na ryneczek + godzina biegania po trawie za golebiami i zbierania kamieni, pozniej szykuje obiad a tu kolega z pracy dzwoni ze wpadna - bo mam dzis urodziny... No to szybko machnelam jeszcze szarlotke, w tym czasie mlody caaaaly porysowal sie pisakami (na szczescie zmywalne) rece i buzia czarne, nawet usta pomalowal:) i ledwo zdazylam go uspic zanim przyszli, no i szarlotka na styk wyszla z piekarnika:) uffff.... Teraz niania juz go wziela na plac zabaw i w koncu usiadlam:)

Sunshine super ze siostra ma dobre wyniki. Moja najlepsza obecnie kolezanka ma miec teraz 3 inseminacje bo ma wielkie torbiele na obydwu jajnikach (3 lata nie byla u gina.....) i te inseminacje to moze byc ostatnia szansa bo byc moze bedzie trzeba jajniki usunac :( strasznie mi jej zal bo ona tak strasznie chce dzieci juz od paru lat

A z tymi kupkami moze sprobuj ja chusteczkami wycierac? Bo moze ma bardzo delikatna ta skorke i od papieru peka

Niespodzianka tomek boski:)

Aylin sukienka przecudna, moj styl:)

Munka dobrze ze juz nowy dzien!!! O.O fajnie z tym kursem:)

Msmickey kciuki za wyjscie! Wlasnie ja sie najbardziej obawiam rozstania z jasiem bo tylko raz go na noc zostawilam. A juz mi dwie osoby mowily ze dziecko sie obrazilo po powrocie ze szpitala... Licze ze moze uda mi sie go zobaczyc choc chwile w szpitalu...

Ostatnia edycja:
josie najlepszego :*

sunshine uffff to juz teraz miejmy nadzieje z gorki

ja zaraz na kontrloe z M w zwiazku z tymi szmerami. Trzymajcie kciuki ze juz ich nie bylo.

a i juz wiem na 100 ze A sie dostal do przedszkola a M nie, niestety niektore procedury nie do ominiecia, ale pewnie od stycznia dolaczy do brata.

Ostatnia edycja:
ale numer odwaliłam... zrobiłam zakupy i je zostawiłam w sklepie:zawstydzona/y::szok: kapnęłam się dopiero w domu, że połowy rzeczy nie mam

Aga mi na ból głowy zawsze pomaga ibuprom

MsMickey kciuki za jutrzejsze wyjście do domku

Sunshine krew może być od napinania się podczas robienia kupki, u nas tak było. Badań oczywiście nie zaszkodzi zrobić. No i super, że siostry wyniki ok

hej
ja jak zwykle zapracowana :( mam czasami ochotę wygrać w totka hehe
ja też mam taką ochotę

Polaa to co Ty kochana robisz jak NIE MASZ lenia???

Josie masz urodziny w tym samym dniu co mój małż- wszystkiego najlepszego kochana!!!

hmm, u mnie nie dzialaja znow (od wczoraj) podziekowania/polubienia :baffled:

Jakos sie nie moge skupic dzis, wiec tylko pare slow na tematy przez Was poruszane.
U nas sie cosnieco pospulo i dziec zamiast sygnalizowac, ze jest spiacy czy glodny to po prostu marudzi i ja musze zgadywac, co mu w danym momencie nie pasi :rolleyes2:

Nasz nienawidzi kaloszy, pol minuty w nich nie ustoi :confused2:

aliejnka
- psycholog ma wygodnie: czy malzenstwo w kryzysie, czy nastolatek z problemami, czy rodzice zatroskani o dzieci rada jest jedna: sprawic sobie sztuczna szczeke :-D

Haha dziewczyny do południa nie miałam lenia, zaczął sie ujawniać jak juz zrobiłam :-D Chociaż fakt nawet jak mam lenia to niektóre rzeczy muszę zrobić :zawstydzona/y: Głupie No ale cóż.

Josie wszystkiego Najlepszego :)
Sunshine super, ze u siostry wszystko ok

Witam!
W połowie nadrabiania padł mi net, więc multicytaty poszły się gonić i nie pamiętam co komu miałam... W każdym razie:

josie najlepszego! :-)

Muńka fajnie, że jednak oszukałaś to przeznaczenie ;-)

Pola mam nadzieję, że z oczami będzie w końcu oki :tak:

Niesppodzianka Zochan też uwielbia buty. Od dłuższego czasu i nie zanosi się, aby jej przeszło ;-) A Tomek słodziak! :tak: Jeśli chodzi o kubeczki yo ja jestem zadowolona z babyono Kubek BabyOno 208Ale chyba też się skuszę na tego dr brownsa o ktorym pisała Kasia.

aaaa jutro Oliwka jedzie na wycieczkę 3-dniową, chyba ja więcej będę przeżywać jak ona sama
Ze szkoła? U nas dopeiro kl IV mogą jechać na wycieczki kilkudniowe i dobrze, bo nie chciałabym jechać z takimi małymi dzieciaczkami :no:

Mysle, ze przed swietami bede miala chwile, zeby zajrzec i poczytac.... OBIECUJE :*
Mam nadzieję, że masz na myśli Wielkanoc ;-)
Obydwa drozne!!!!! uffffff ale sie ciesze, az sie poryczalam a jestem w pracy :cool2:
Dzieki za kciuki w grupie sila :tak:
Super! Oby się teraz udało. Może je przepchali :tak:

ja zaraz na kontrloe z M w zwiazku z tymi szmerami. Trzymajcie kciuki ze juz ich nie bylo.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
aaaaa Puszka pomidor

asik bosche, i co udało się odebrać te zakupy?! Sto lat dla męża:) Jak tam przygotowania do ślubu i wybór sukienki?

josie
STO LAT:)

andzia gratki za p.przedszkole dla starszaka. Dobre i to:)

maćku ależ sąsiadki dziecko jedzie w maju na 3-dniową wycieczkę, a jest w klasie 1:D

Spadam z M do kina:)

Do góry