reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2012

Macku kochana twoje kciuki pomogly, na szczescie zadnych szmerow juz nie ma uffff

asik buuhahahaha, mam nadzieje ze nikt ich nie wzial

kasiek na jaki film idziesz/bylas ?

reklama
Andzia super ze serduszko ok:)

Dziewczyny czy w rowerku biegowym powinien byc hamulec??? Bo ogladalismy dzis w intersport i byly i takie i takie. A i przymierzylam malego, usmiech od ucha do ucha i taka radosc!!!! Tylko juz wiem ze musimy szukac najmniejszego bo przymierzalismy kettler 10 cali z siodelkiem 31-41 cm i na palcach tylko dosiegal podlogi. A do lata pewnie duzo juz nie urosnie

No i wszystkie przepadły. A ja dzisiaj wyjątkowo ogarnieta jestem i mogę poklikac :)

Aga jak głowa?

Asik odebrałaś zakupy???? Wieczór z mężem udany?
o

Aylin ja wczoraj pojechalam po trampki a skonczylo sie na trampkach, 3 czapkach koszulce (o ktorej zapomnialam i nie zaplacilam- wisiala sobie na wieszaczku z boku wozka a ze byla niezabezpieczona to po prostu z nia wyszlam.....) i dwoch nowych samochodach :D

Ostatnia edycja:
Josie na fb ci skladalam ale i tu nie zaszkodzi - sto lat, dpelnienia wszelkch marzeń i aby wszystko szlo pi twojej myśli :)

reklama
Andzia no to super wiadomość :tak: Ciesze sie bardzo.

Aga dobrze, ze przeszło. Ja ostatnio tez miałam okropne bóle głowy ale juz Wam wspominałam, walczyłam z nałogiem.

josie ja tez zawsze jadę tylko po butki albo tylko po spodnie dla chlopakow a wiadomo jak sie to kończy :-D Nie jesteś sama ;-)

Aylin ale wystroisz ta swoją księżniczkę :tak:
Pokaz zdjecie jak juz znajdziesz te balerinki.

Do góry