reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
oj Muńka :-(
Kasienka czyli poczta pantoflowa jest jednak najskuteczniejsza ;-)
aronia - artykuły, ciekawostki, newsy są zawsze mile widziane, każda może sobie przeczytać i wyrobić swoje zdanie :tak:

Hejka,

ja znowu po przerwie. Przyznaję się, że czasami udaje mi się coś podczytać ale z nadrobienie i odpisaniem to już gorsza sprawa.:-(
To co mi się dzisiaj rzuciło w oczy:

Muńka szkoda że tak się sprawy obróciły, bo chyba chciałaś tą pracę:-( Ale może coś jeszcze drgnie pod koniec roku jak trzeba będzie wydawać na siłę to co w budżecie ostanie. Trzymam kciuki aby jednak coś się zmieniło.:tak:

Kasiulka, bidulko, aby malutkiej szybko sie poprawiło i aby ta kuracja dała szybkie rezultaty.I wierze, że jesteś zmęczona i podziwiam. Trzymaj się.

Andzia dużo zdrówka dla Adiego. Oj Ci Twoi chłopcy. Dali by Ci już trochę oddechu z tymi chorobami. I fajnie spędziliście weekend. Jak ja bym chciała móc gdzieś wyjść bez dzieciarni:tak:

Kasia.natka a u nas dzisiaj słonecznie i dość ciepło. Ale za to weekend był pochmurny, deszczowy i ponury.

Alijenka pochwal się później efektem końcowym podwórka:tak:

A szczepienia to temat rzeka i zawsze będzie wzbudzał wiele kontrowersji, ale to i dobrze.

A u nas nadal kiszka z jedzeniem. Sz. obiadów nie tyka praktycznie w ogóle. Wszystko jest blee. I tym sposobem bez obiadu jesteśmy już piąty dzień.:-( Zobaczymy jak będzie dzisiaj...

Sylka - u nas tez teraz kiepsko z obiadami. Zup to juz praktycznie nie gotuje, bo i tak prawie cała wylewałam. Troche ich przetrzymam. Tyle ze u nas to w pzredszkolu prawdopodobnie ładnie jedzą.
Co do chorób i oddechu- była przerwa i to duza :) Adi ostatni raz chorował w marcu na początku, a Mati w II poł maja miał zapalenie ucha.

Kuzynki córka po ospie. Młoda była szczepiona. Miała więc tylko stan podgorączkowy i krosty na całej buzi i szyi. Nigdzie więcej i ta śmiała się, że szkoda, że akurat na pupie nie mogły wyjść:p Chyba zależy to od danego wirusa. Bo sąsiadki dzieci nieszczepione i nie miały nawet stanu podgorączkowe i parę krostek na plecach i brzuchu. Z kolei ich kuzyn miał dwa dni 40C i krosty w buzi!

andzia
zdrówka dla młodego! Faktycznie dawno nie chorowali. Teraz pogoda się zmieniła to się znowu sypie:/ A moja nie ma dnia bez zupy:p

muńka
przykro mi:/ Tulaski!

alijenka
chyba spodobała ci się praca ogrodnika!:D

asik jak Damiano?

kasienka joj, już tyle z tym katarem! Oby teraz ta maść i ściąganie pomogło - &&&&&&&!

aronia artykuły zawsze mile widziane! Czytam, ale zawsze radzę się osób zaufanych;) Tak więc wrzucaj każde ciekawostki.

sylka współczuję wam tego jedzenia. U nas tylko owoców nie jada, ale to już od urodzenia, więc olewamy:p Może młody ma taki etap i niedługo minie, choć wiem że jest to irytujące!

Mogę już poinformować publicznie, że jestem w ciąży;) Termin na 22 stycznia;)

Muńka tulę :-:)-:)-:)-(, kurdę u nas w PL chyba nigdy nie będzie dobrze i to pod każdym względem nie tylko służby zdrowia

kasiek :-D:-D:-D:-D:-D no to teraz oficjalnie można Ci pogratulować na ogólnym :-):-):-)

andzia zdróweczka dla Was

Sylka pochwalę się pochwalę tylko kuna dziś już 2 poleciało z roboty dmuchnęli w alkomat a ten pokazał 4 promile :szok::szok::szok::szok:

Kasienka bidulka ta Twoja Sarunia :-:)-(

mi juz glupio do pediatry chodzic ale jak na chwile jest mniejszzy i znowu sie zwiekszy to ja juz mam wizje zapalenia pluc albo innego badziewia :| ehhhh

Kasiek Twoja zlapala ospe? bo chyba zle przeczytalam ... a ja tez mialam termin na 22 :p wyszla 24 :D jakies przeczucia na chlopca badz dziewuszke ?

Alijenka 4 promile kierowca ttira??? toz to chodzaca/jezdzaca bomba

Sylka wspolczuje z tymi obiadkami ... pewnie jest to strasznie frustrujace

Kasia.natka ano :) szkoda tylko ze ograniczone troche kryteria i mi sie mloda nie kwalifikowala

Ostatnia edycja:
reklama
Sylka - to ci niejadek... ale tak nic a nic nie je?? nie ma jakiś ulubionych potraw?

andzia - zdrówka dla młodego!!

kasiekz - gratulejszyn ;-)

Do góry