reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
jak sie czujecie Kochane? Mnie cały zcas tylko szybki puls dokucza, pozatym objawów brak- usg za 2 tygodnie...... ach

sorrka jeszcze mam jeden objaw- budzę się o 5 nad ranem i spać juz nie mogę, taki niepokój czuję:(

Ostatnia edycja:
hej alienka i wszyscy, tyle tu już nas i tyle piszemy, że aż się połapać nie mogę, ja mam 34 lata, dziecko się urodzi to będę miała 35 a pierwsze rodziłam to miałam 32
mam wyniki bety!!!!!!!!!!!
pozytywne 5/6 tydzień czyli wszystko się zgadza:happy::happy::happy:

avo ja mam to samo, spać nie mogę, puls przyspieszony, serce kołacze i spać nie mogę chociaż jestem zmęczona

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie może czy duphaston może wpływać na szybszy przyrost wagi? bo ja już mam problem ze spodniami:-p a aż tyle nie jem:-)

karamija gratulacje:-D

Ja tez nie spie odkad sie domyslilam,ze jestem w ciazy.
Dziewczyny a co wlasciwie ta beta daje,nie wystarczy test i usg.Sorki,ale w tymvto jestem zielona.

Ja właśnie wróciłam od gina :-) Pęcherzyk jest, w/g usg to 5tyg i 1 dzień :-) Myślałam, ze będzie starsze ;-)

no to superancko:))))
ja jutro wynik bey a dzisiaj zrobiłam test - tak znów...;P
chciałam wkońcu zobaczyć jakiś ciemniejszy - i się doczekałam:p może nie jest mega dark ale już NAPRAWDE WIDAĆ:)))

IMAG0468.jpgIMAG0473.jpgIMAG0477.jpg

WIEM WIEM WARIATKA JESTEM I NIEDOWIAREK!!!

PS NA ŻYWO JAKAŚ BARDZIEJ WYRAŹNA NIZ NA ZDJECIU:p

hej alienka i wszyscy, tyle tu już nas i tyle piszemy, że aż się połapać nie mogę, ja mam 34 lata, dziecko się urodzi to będę miała 35 a pierwsze rodziłam to miałam 32
mam wyniki bety!!!!!!!!!!!
pozytywne 5/6 tydzień czyli wszystko się zgadza:happy::happy::happy:

avo ja mam to samo, spać nie mogę, puls przyspieszony, serce kołacze i spać nie mogę chociaż jestem zmęczona

NO TO SUPER KARAMIJA:pppp

ja mam 31, jak urodze to będzie 32:)
i to moje pierwsze, stąd chyba taka panikara ze mnie:pPP

dzięki Veritaserum71 - chyba nie jest najgorzej - zaczynam naprawdę wierzyc:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześc dziewczyny. mozna się przyłaczyć?:-)
Tez mi się szykuje maluszek na poczatek czerwca. Jestem grubo po 35 urodzinkach heheh. Testów sikanych już zrobilam kilka, na betke też latam, ładnie przyrasta. Gin widział w piątek sliczny pecherzyk ciążowy, teraz obgryzam pazury i czekam na serduszko.
Progesteron może zwiekszać wage, ja zazywam i tez już mam kg na + :crazy:

reklama
Do góry