reklama

Czerwiec 2012

Dzieki :)
Ja po prostu widze, ze duzo watkow ma takie swoje podforum, bowiem nie kazdy chce sie dzielic wszystkim tak otwarcie. A jesli chodzi o zdjecia, to juz w ogole :tak:
A chodzi wsrod nas wiele swirkow.
Z doswiadczenie wiem, jacy ludzie potrafia byc i jak Policja jest bezradna w wielu kwestiach :crazy:

I wcale nie chodzi tu o selekcje nas, przeciez i tak wszystkie bysmy mialy dostep do tego zamknietego watku, chodzi mi o ludzi, ktorzy z nami nawet nie pisza, a moga sobie o nas wszystko przeczytac, pokopiowac.... a my o tym nie mamy zielonego pojecia

Bo tak sobie mysle, ze zanim przystapimy do glosowania, to powinnysmy to wlasnie sobie wyjasnic- to bedziemy nadal wszystkie my, tylko bez innych osob, a jesli nowe zaczna pisac na otwartym watku, to przeciez mysle, ze admin nam je doda do zamknietej grupy, jak poprosimy ladnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sicilpol ja rowniez jestem z Ciebie dumna;-)
a napiszcie czy ta ankieta dotyczy tego ze oprocz tego watku bedzie tez zamkniety, na ktorym bedzie mozna np. wstawic fotki czy tylko sam zamkniety?? tego juz nie bedzie

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]termin[/TD]
[TD]płeć[/TD]
[TD]skąd[/TD]
[TD]wiek[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buziak[/TD]
[TD]13. 06[/TD]
[TD] pewnie ch[/TD]
[TD]miejscowosc[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ja jestem na forum codziennie chociaz rzadko pisze,ale pisze od poczatku wrzesnia zalogowalam sie jako druga po rruurrccee, a nie ma mnje na liscie....cz to oznacza ze mnie nie przyjmiecie....chce byc na zamknietym i mam nadziehe wiecej pisac jak tylko bede miala wiecej czasu

Buziak a Ty co cudujesz? :-D:-D:-D

KAsiulka no ja widzialm ten watek ale tam jest tylko 1 dziewczyna co raz sie odezwala i narazie chyba nie ma z kim pisac bo jeszcze czas chyba :)ale to juz niedlugo :)

Delwer Sicilpol napisala ze mogla kogos pominac. w koncu nas tu bardzo duzo jest. pewnie to zaraz przeczyta i Cie dopisze. nikt chyba nie kaze pisac miliona postow codziennie bo moze my mamy czas bo jestesmy w domu, ja np non stop sama wiec czasu mam troche. a nne pracuja i moga raz na kilka dni sie odezwac.wazne zeby sie pojawiac po prostu regularnie zeby dziewczyny wiedzialy zedalej chcesz z nami byc i pisac i dzielic sie tym wszystkim;)

Ostatnia edycja:
to co przed chwilą wysłałam to moja propozycja tabelki z wszystkimi info o nas. To tak do wątku zamkniętego:tak:
Mozemy tam wpisywac co chcemy i bedzie bardziej czytelne niz tak jak juz mamy w tematach o nas. Czekam na propozycje co jeszcze chcemy w okienkach i na ochotnika kto takie tablo zrobi:-)
wg kolejnosci porodów. Chyba ze ktos zrobi szkielet i załozymy tą czerwcówke i kazda uzupełni swoje dane bez zawracania innym dooppy;-)

co wy na to?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry