Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na kazdym portalu:kasiulka juz jest:-)

Jeszcze dzisiaj siedzę w pracy, ale nastrój juz zupelnie swiateczny, więc sie nie przemęczam. Zaraz po świetach chce sie w końcu przyznac do ciąży w pracy. Wczoraj w biurze była śmieszna sytuacja. Nagle poszła plota, że jedna z pracujacych u nas dziewczyn jest w ciazy bo jej sie troche przytyło. Ja stałam z boku, śmiejąc sie w duszy, że tak na prawde nie mają pojęcia kto tu chodzi z 4 miesięcznym brzuchemMyślę, że wszyscy będą w niezłym szoku.....
Witajcie, ja w pracy- a tak mi się nie chce,że szok. A ejszcze mam spotkanie z prezesem...ach...
Przynzawac sie tu prędziutko ile która przytyła?
Ja 1, 8 i jestem przerażona, bo nie jem dużo. Tyje zaś skokowo- cyzli 2 tyg waga stoi,a nagle z dnia na dzień, kilo, pół więcej.....

No właśnie zauważyłam, no trudno, jest oficjalna ankieta która zostanie zamknięta za 7 dni, będą oficjalne wyniki zliczone przez system.
Ale jednak zawsze w ciąży robię się ciapowata i nieuważna![]()
ile trzeba mieć wpisów, żeby dołączyć do wątku zamkniętego? Nie udzielam się wprawdzie codziennie, ale czasem coś napiszę.