reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
To Kasiulka Ty sie wypowiedz;-)
Czy ten watek normalnie zostaje i bedzie drugi zamkniety? Bedziesz tu i tu moderować? Ja tez jestem uzalezniona hehe:zawstydzona/y::tak:

blond a ja zarejestrowalam sie na forum jak Kuba mial juz 11 msc:tak: Normalnei pisalam z dziewczynami a juz dawno mam dostep do zamknieego, gdzie moge dac wlasnie zdjecia, zeby nikt inny oprocz nich nie widzial

Ostatnia edycja:
liste zeby nikogo nie pominac bo jedne sa czesciej drugie rzadziej to najlatwiej zrobicpodglada tych co wogole pisaly tu na tym forum. klikasz na liczbe postow na tym watku i wychodzi ile kto napisal. i z tego sobie mozna wybrac. bo jest bardzo duzo dziewczyn co mialy po 1 czy 2. i trzeba powybieac znajolme nicki:)
Veritaserum ale no jak my bysmy pisaly na zamknietym tylko i utworzyly dla chetnych nowy to jakbys je poznala i im zaufala. one by utworzyly dla siebie pewnie osobny bo by nas nie znaly

och, każda z nas i tak by tam zaglądała z ciekawości :-D

Wiecie co, ja na watek 2009 już nie wchodze, za to codziennie spotykam się z dziewczynami na fejsie :-) Także za jakiś czas pewnie i my się tam spotkamy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
proponuje tak,

kazda z nas chce byc na zamknietym ale liste trzeba zrobic bo sicilpol ma ja przesłać dalej a nie napisze ze my wszystkie:tak: zeby nikogo nie pominąć proponuję zeby Kasiulka jako moderator załozyła nowe konto o nicku czerwcówka i na pv rozesłała do wszystkich hasło. i stworzymy liste, kazda sie wpisze. A z jednego konta po to zeby sie lista nie rozlazła na kilkanascie stron.

veritaserum jakbysmy juz miedzy soba tylko pisaly to watpie w to ale moze sie mylę. Inaczej by sie kogos poznalo jakby sie z Nim pisalo a nie ze z doskoku zagladalo co kto pisze z innymi osobami.
One by juz mialy swoja grupę (nowe forumowiczki) :tak:

Juz sie nie bede wypowiadać bo nie chce sie klocic z Nikim:-D
Robcie jak chcecie ale do zamknietego tez bym chciala :))
zzylam sie juz z Wami:tak: i fajnie sie pisze

Hmmmm no więc w sprawie Świat a w szczególności WIGILII - nie denerwujcie mnie nawet.
Wrrrrr
pisałam już kiedyś - kiedyś lubiłam święta - teraz nie znoszę.

Zaczynają się ustalenia przeważnie na 3 - 5 dni wcześniej.
Moja mama - jest jej obojętne o której ja dotrę z mężem na wigilie - dostosuje sie do mnie. Bylebym była i powiedziała max dzien wcześniej. Na tej lini problemów nie ma - z mamą zawsze się dogadam.

Teściowa i rodzeństwo mojego M - teściowa prawie jak moja mama - (z tym że nie dogaduje się z nią, ale się dostosuje z planami) ale żebyśmy byli. Niestety mąż ma rodzeństwo, a dokładnie brata który niestety ma żonę. O ile wszystko jest ustalone i zgrane w czasie to żona nagle w dzień - przed nagle przekłada wszystko bo wg niej jest za późno/wcześnie na wigilię. W tamtym roku zrobiła taki myk - ja ustąpiłam, poprzekładałam wszystko, nerwówka była. Wszyscy wkurzeni wyszli pokłóceni.
Więc w tym roku się nie dałam. BO już dziś dzwoniła ze nie ta godzina która ustaliliśmy we wtorek jej nie odpowiada.

Na domiar wszystkiego - jest jeszcze 3 wigilia - u moich dziadków. Bo pokłóceni z całym światem (z dziećmi, wnukami znajomymi) i oni do nikogo nie pójdą. NIe zadzwonią. W ogóle - typ "im sie należy" i już. Wychodzą z założenia że ja z okazji moich urodzin powinnam do nich zadzwonić to może złożą mi życzenia. A spróbujcie do niech nie przyjść na święta - 5 lat wypominania. Co najmniej.

Mam w tym roku plan ustalony - dziadki na 14.30, po godzinie do mamy i wieczorem do rodziny męża. Jeżeli ktoś będzie chciał cos zmienić - po prostu tam nie pójdę.

A w sprawie wagi -1,5 u mnie.

A w sprawie wątku - też mnie dopiszcie :)

proponuje tak,

kazda z nas chce byc na zamknietym ale liste trzeba zrobic bo sicilpol ma ja przesłać dalej a nie napisze ze my wszystkie:tak: zeby nikogo nie pominąć proponuję zeby Kasiulka jako moderator załozyła nowe konto o nicku czerwcówka i na pv rozesłała do wszystkich hasło. i stworzymy liste, kazda sie wpisze. A z jednego konta po to zeby sie lista nie rozlazła na kilkanascie stron.
hmmm ja troche nie kumam gdzie to mamy wpisac ale moze zajarze na czas :D:D:D ale tak z drugiej strony to jak juz KAsiulka bedzie to miala do wszystkich wysylac to bezie widziala do kogo sle to po co ie wpisywac dodatkowo :)

reklama
To Kasiulka Ty sie wypowiedz;-)
Czy ten watek normalnie zostaje i bedzie drugi zamkniety? Bedziesz tu i tu moderować? Ja tez jestem uzalezniona hehe:zawstydzona/y::tak:

Mogę moderować, nie ma problemu, ale uważam, że to bez sensu. Jeden zamknięty już jest i nikt z niego nie korzysta.

A poza tym, na ten wątek zawsze zgłosi się ktoś nowy, nawet już po porodzie, a na takim zamkniętym będziemy skazane tylko na swoje towarzystwo.

Ja jestem za zostawieniem tego wątku, na naszym zamkniętym możemy pisać o sprawach o których nie chcemy pisać tutaj.

Ale oczywiście się dostosuje :-)

Do góry