Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
u nas moderatorem jest Kasiulka_1980, wczoraj widzialam, ze jej nie bylo, ale pewnie jest tylko sie pojawi to zacznei dzialac![]()
Ja codziennie jestem, nawet jak się nie udzielam. :-)
Jestem uzależniona od forum

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas moderatorem jest Kasiulka_1980, wczoraj widzialam, ze jej nie bylo, ale pewnie jest tylko sie pojawi to zacznei dzialac![]()
hmmm ja troche nie kumam gdzie to mamy wpisac ale moze zajarze na czasproponuje tak,
kazda z nas chce byc na zamknietym ale liste trzeba zrobic bo sicilpol ma ja przesłać dalej a nie napisze ze my wszystkiezeby nikogo nie pominąć proponuję zeby Kasiulka jako moderator załozyła nowe konto o nicku czerwcówka i na pv rozesłała do wszystkich hasło. i stworzymy liste, kazda sie wpisze. A z jednego konta po to zeby sie lista nie rozlazła na kilkanascie stron.
To Kasiulka Ty sie wypowiedz;-)
Czy ten watek normalnie zostaje i bedzie drugi zamkniety? Bedziesz tu i tu moderować? Ja tez jestem uzalezniona hehe![]()