Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamusie ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT Wam wszystkim życzymy My
Ja sie zegnam na wszelki wypadek bo niedlugo jade, i tam neta nie ma. sprobuje jeszcze podczytac co tam u Was. koncze salatke i lecimy
paaaaaa:***
Uwaga moje zyczenia maja moc spelniajaca;
Wiec zycze wam szczesliwych swiat, wyjatkowego roku 2012, krotkich porodow, zdrowych bobaskow, przespanych nocy, pomocnych mezow i sily kobiecej oraz abysmy zawsze zyly w zgodzie z wlasnym sercem i marzeniami
Kurcze wszyscy tylko zyczenia i uciekaja :-)
Ja sie jeszcze lenie w lozeczku, ale tez sie niedlugo bede musiala zebrac dokonczyc sledziki. Mlask. Dziekuje za wszystkie zyczenia i sama chcialabym zyczyc:
Zdrowych, wesolych, pelnych spokoju Swiat Bozego Narodzenia.
Mam nadzieje, ze chwile uplyna Wam radosnie w rodzinnym gronie.
Poglaszczcie te male i te calkiem spore brzusie ode mnie
Z okazji tych świąt również ja życzę Wam przede wszystkim zdrówka, zarówno dla Was, jak i Waszych rodzin (z dzidziolkami na czele). Do tego oczywiście szczęścia i spełnienia marzeń (może nie wszystkich od razu, bo co to za życie bez marzeń...?).
Ja tez raczej z doskoku do 16, albo i caly czas - nie wiem. Juz mi sie kompletnie odechcialo swiat. Mamy je spedzic ze znajomymi (w sumie jakies 7-8 osob, w tym 2 dziewczyny w ciazy, jedna nie), ale wlasnie sie poklocilam z moim, bo on sobie kompletnie inaczej wyobraza Wigilie.
psyyyyyyyyyt i juz sie dzisiaj nikt z nikim nie kłóci..... nie dzisiaj
DZIEWCZYNY!!! I ŻEBY NASZE FORUM BYŁO ZAWSZE PEŁNE SPOKOJU, CIEPŁA, SZCZEROŚCI I PRZYJAŹNI !!!!!!! ŻEBYŚMY ZAWSZE MOGŁY NA SIEBIE LICZYĆ, WESPRZEĆ DOBRYM SŁOWEM I NIEZASTĄPIONĄ RADĄ :-) I ŻEBYŚMY NA KLAWIATURACH ŁAMAŁY PAZNOKCIE !!! I ŻEBY NAM SŁUŻYŁO DŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGICH PARE LAT!