reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

My mięliśmy taką troche smutną tą Wigilię. Każdy wpadł tylko na chwilę i pogonił gdzie sie umówił.. Na szczęście leciał Kevin :-) Smacznych obiadków dzisiaj!

Kamila - tez mi sledzie nie idą, zwłaszcza takie jak robi tesciowa - zanim zaleje olejem moczy w occie bleeeeeeeee normalnie smaczniejsze były .

reklama
Dzień dobry .......witam się w :-)ten piękny dzionek....wczorajszy zakończył się wspaniale bo moje maleństwo dawało znaki ponad godzinę po sutej kolacji......coś pięknego pozdrawiam i życzę rodzinnie spędzonego czasu 1 i 2 dnia świąt.

Ja tez witam sie i skladam ponownie Zyczenia Zdrowych Wesolych Swiat!

U mnie tez wczoraj rozczarowanie, bowiem po pierogach chwycila mnie zgaga gigant, ale jako zarlok rodowity, przepilam woda i spalaszowalam cala porcje :tak:
Wloska rodzina pierogi przezyla :tak:... a takie mialam nadzieje ;-) hiih
Nawet ich nie pogonilo! :eek:

Dzień dobry! :-)
Dołączam się do marudzenia - po wczorajszej kolacji też miałam problemy z zaśnięciem :sorry: Ale taka bywa kara za obżarstwo ;-)

Też sobie chciałam pooglądać jakiegoś filma, ale tata tradycyjnie uparł się na kolędy i pasterkę z Watykanu :confused2: No ale co zrobić...

Miłego dnia!

Witam i ja. Nie rozumiem tego fenomenu. Juz jestem najedzona a dalej bym jadla i jadla. Wczoraj pierogi pochlonelam z predkoscia swiatla. O karpiu juz nie wspomne. W nocy zgaga. Dzisiaj juz makowca pozarlam dwa kawalki. Ledwo sie ruszam. Ale co tam. Kocham Święta :-)

Hehe, my zastawiliśmy stół i ja co chwilkę tam podchodzę coś uszczknąć :), daję sobie na luz jeszcze dziś :) a spałam zaskakująco dobrze (młody nie płakał, stary nie chrapał) i zgagi odpukać nie mam.

[SUP]No to ja tez się witam[/SUP]:tak:
Oj, tez wczoraj się najadłam :) i na pewno za bardzo bo caly wieczor spedzilam w lazience:-:)zawstydzona/y: myslalam, ze umrę:-( dzisiaj juz na szczescie lepiej, ale przegielam po prostu:zawstydzona/y:

Życzę Wam kochane wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, tylko słonecznych i radosnych dni, zdrówka, spełnienia marzeń i przesyłam Wam wiele buziaków ;-)

P.S Dziękuję Wam wszystkim za życzenia, wcześniej niestety nie miałam czasu do Was zajrzeć.

reklama
Ja sie szykuje zeby wyjsc do mamy ale zdolowalam sie!! niemam w co sie ubrac, bylam pewna ze we wszystko sie zmieszcze wiec wczesniej nic ni eprzygotowalam sobie a nie chce isc w tym co wczoraj.. i co teraz.. kurtka zimowa ledwo sie zapina - tylko na wdechu .. jeszcze ze 2 tyg i wcale sie w nią nie zapne.. przymierzyłam wszystkie bluzki zadna nie dopina sie w brzuchu.. nawet juz bluzy zwykłe wyjelam i tez sie nie dopinają... pozostaje mi sweter:/ strasznie go nie lubie ale chyba nie mam wyjscia yhhhhhh!! jak tak dalej pojdzie to bede musiala kupic sobie worek na ziemniaki :D

Do góry