maćku
Moderatorka
a chce zebysmy go założyły juz teraz, bo ja np zaczynam po mału zakupy i stopniowo bym sobie rozkładała wydatki.. zresztą ja wolę nie spieszac sie..
Ja też

Zwłaszcza, że jako "pierworódka" pojęcia nie mam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a chce zebysmy go założyły juz teraz, bo ja np zaczynam po mału zakupy i stopniowo bym sobie rozkładała wydatki.. zresztą ja wolę nie spieszac sie..

i zalozyc inne, przyjemniejsze hehe wyprawki itp

ubieralam mu to zawsze na noc

Daj nam jak najszybciej znać:-)

Nie. Wszyscy będą pisać, wymieniać doświadczenia, tylko osoba, która założy taki wątek będzie robić podsumowanie i wrzucać to na pierwszą stronkę.Witajcie,
buziak w tym watku wyprawka tylko Ty bedziesz pisala co potrzebne?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam
mamy na glownym pisac i bedziesz dopisywać??
Ostatnio patrzyłam w pepco za jakimś unisexem, ale nie było niczego fajnego...a co do zakupow dzieciecych to ja lubie po prostu Pepcomoze dlatego ze tam pracowalam kiedys i znam te ciuchy i wiem jak te fajne rozroznic
tam jest tanizna, mozna pomacac, poszperac. ale ak bylam w pierwszej ciazy to tylko allegro
i wszystkie ubranka polskie z Pinokio albo Ewa Klucze. tyle ze duzo drozsze . a w pepco body po 6 zl, pajace po 8 wiec mozna sie bawic
![]()

poprawie pozniej.