reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam popołudniu..to już drugi dzień Nowego Roku.
Dziś oglądałam program na Polsat Cafe.
Rodzić z partnerem czy bez?...... i tak doszłam do wniosku że czeka mnie poważna rozmowa na ten temat z nim ...bo tu nic jeszcze niecałe 6 miesięcy a jednak czas leci.
Czy wy kochane już myślałyście o tym?:happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

przyznam sie ze tak szybko Was przeczytałam, wybaczycie??:-);-)

buziak niepotrzebne watki rzeczywiscie mozna pokasować:tak: i zalozyc inne, przyjemniejsze hehe wyprawki itp:tak:
Chociaz gdzie indziej jak widzialam to chyba wszystkie wattki zostaja i niektore maja ich mega duzo nawet:tak:

sicilpol w watku z wyprawkami pewnie kazda bedzie pisala co ma, co kupuje itp. Bedziemy na pewno sobie nawzajem doradzać :)

A ja dzisiaj zrobilam przeglad ciuszkow po synku i uzbieralo sie tego troche co sie przyda niezaleznie od plci maluszka:tak:
mam nawet spoko nowych :)
Kuba mial kilka par rozowych bodow ale z samochodzikami i z napisami dla chłopca:tak: ubieralam mu to zawsze na noc:-D

maćku ja nie straszę, tak mowia, ze hormony itp, ze wszystko pierwszy raz i kobieta szybciej tyje, ale nie ma reguly :) niektore moga malutko przytyć:tak:
Ja widze tez po rodzinie i kolezankach, ze w 1 kazda najwiecej.

nanulika trzymam mocno kciuki:tak: Daj nam jak najszybciej znać:-)

AVO ja na tym etapie z Kuba mialam juz 7 kg na plus:tak:
teraz jem zdecyddowanie mniej niz wtedy:tak:
Moze to cos da?:-) Bedzie dobrze;-) najwzyej po porodzie bedziemy razem chudnać:-)

buziak w tym watku wyprawka tylko Ty bedziesz pisala co potrzebne?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam :)
mamy na glownym pisac i bedziesz dopisywać??

Ostatnia edycja:
a co do zakupow dzieciecych to ja lubie po prostu Pepco:) moze dlatego ze tam pracowalam kiedys i znam te ciuchy i wiem jak te fajne rozroznic :)tam jest tanizna, mozna pomacac, poszperac. ale ak bylam w pierwszej ciazy to tylko allegro:) i wszystkie ubranka polskie z Pinokio albo Ewa Klucze. tyle ze duzo drozsze . a w pepco body po 6 zl, pajace po 8 wiec mozna sie bawic:)

pola z tym tyciem to moze jest tak ze kobiety w pierwszej ciazy moze na wiecej sobie pozwalaja bo w koncu to ciaza, a w drugiej juz maja przykre wspomnienia co do zrzucania cialka no i koncowki ciazy bo nie dosc ze brzuch wielki to jeszcze jak tylek urosl to wogole ciezko jest i bardziej moze sie uwaza. ale sa tez takie co sa swiadomo i uwazaja na to co jedza juz w 1 ciazy. moja mama przytyla w pierwszej ciazy 5 a w drugiej 8, po porodzie pierwszym byla 2 na minusie od razu w szpitalu jeszcze a po drugim tyle samo wazyla. nigdy nie ma reguly:)

Ostatnia edycja:
buziak ale watku poznajmy sie nie da sie chyba polaczyc z Lista mamus bo na liscie dopisywala tylko Lena i bez komentarzy a przedstawic moze sie kazdy :) i jeszcze pewnie nie jedna bedzie sie przedstawiała:tak:
a reszte to co wspomnialas mozna jak najbardziej usunać, kto to moze zrobić? Moderator tylko pewnie, co nie??

agaundpestka zgadzam się, Next najlepszy jak dla mnie:tak:
uwielbiam z niego ciuchy i nie tylko dla dzieci ale dla siebie tez:-D

Witajcie,

buziak w tym watku wyprawka tylko Ty bedziesz pisala co potrzebne?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam :)
mamy na glownym pisac i bedziesz dopisywać??
Nie. Wszyscy będą pisać, wymieniać doświadczenia, tylko osoba, która założy taki wątek będzie robić podsumowanie i wrzucać to na pierwszą stronkę.

a co do zakupow dzieciecych to ja lubie po prostu Pepco:) moze dlatego ze tam pracowalam kiedys i znam te ciuchy i wiem jak te fajne rozroznic :)tam jest tanizna, mozna pomacac, poszperac. ale ak bylam w pierwszej ciazy to tylko allegro:) i wszystkie ubranka polskie z Pinokio albo Ewa Klucze. tyle ze duzo drozsze . a w pepco body po 6 zl, pajace po 8 wiec mozna sie bawic:)
Ostatnio patrzyłam w pepco za jakimś unisexem, ale nie było niczego fajnego...

reklama
FORUM SIE ZAWIESIŁO:szok:

zrobiłam pod pod postem w pierwszym beda rzeczy do szpitala dla dziecka i mam, a w drugim propozycje tych wszystkich gadzetow od wkładek na cycki po wyparzacze albo rzeczy na poźniej

i w tym 2 edytuje poprawiam na litery drukowane i zonk cały czas sa małe:baffled: poprawie pozniej.
a co do pisania to obojetnie moze byc i tam a ja bede dopisywała do listy ktora zawsze bedzie na 1stronie

Do góry