reklama

Czerwiec 2012

reklama
czasem w pepco mozna kupic cos fajnego:tak: ale body czy spiochy sa za 5zł wiec mozna tych pierwszych troche kupic.. ja w pepco kupuje bielizna chłopcom - majtki z serii spaidermana czy zigzaca sa o połowe tansze niz w rekidsie a jakosc ta sama. Bo dla starszych dzieci zwł chłopcow to nic ciekawego nie ma. A co do jakosci to niektorzy chwala a dla mnie w pepco sa lepsze niz w 5 10 15 - szmaty normalnie, dwa razy do pralki i kosz

Macku najlpiepiej to podejsc i powiedziec ze szukasz tego i tego i pojda do magazynu i przyniosa. te sklepy maja to do siebie ze nie ma miejsca zeby wszystko wyrzucic do przodu i lezy wmagazynie i czeka na swoja kolej. przyniesie caly worek swiezych ciuszkow i sobie bedziesz wybierac :D u nas unisex jest najwiecej, rozu tez duzo. dla chlopcow malo jakos bylo. ale to tez od miasta zalezy co kto dostanie. no i te ubranka trafiaja sie naprawde dobrych firm. tam hdzie jest metka obcieta z tylu przy szyjce a naklejona pepcowa to kupowac:P bo to sa h&m najczesciej. oni kupuja poprzednie kolekcje, czasami metki nawet sa nieodciete i widac jakie to firmy.ale to dotyczy bodow i kurtek, swetrow,a pajace i kaftaniki to juz rzadziej.
Buziak racja z tym 5-10-15 to u mnie tez jakies szmaty po praniu sie robia i tylko do spania. ale z h&m albo ze smyka jak sa wyprzedaze to bardzo chwale sobie, no i tescowe tez . w pepco trzeba umiec wybrac bo sa i szmaty i dobre rzeczy. ale dla takiego jak moj sa fajne ciuchy, gorzej dla takich 128 wzwyz to juz mniej mi sie podobaja.

Ostatnia edycja:
Macku najlpiepiej to podejsc i powiedziec ze szukasz tego i tego i pojda do magazynu i przyniosa. te sklepy maja to do siebie ze nie ma miejsca zeby wszystko wyrzucic do przodu i lezy wmagazynie i czeka na swoja kolej. przyniesie caly worek swiezych ciuszkow i sobie bedziesz wybierac :D

Być może trafiłam na zły moment. ;-)

Ale ogólnie uważąm, że w wielu sieciówkach sprzedają buble za sporą kasę. A płaci się wtedy tak właściwie za metkę, a nie za jakość. Te sklepy to najczęściej franszyzna i żeby zapłacić "haracz" muszą odpowiedni utarg zrobić...

Teraz przeczytalam dokladniej:tak:
Tez jestem za tym, zeby moderatora jeszcze jednego wybrac:tak:
Osobę, ktora tu cały czas zaglada, np.buziak, sicilpol, Kamila lub macku, ktora chce;-):tak: Ja jestem tu tez codziennie ale moderatorem nie chce być:-D na Listopadzie tez nie chciałam:no:
Mi obojetne kto, zaznaczam, niech bedzie ktos kto chce:tak::tak:

a co do watkow to pokasowac te, ktore juz sie nie uzywa ale nie wszystkie bo fajnie czasami zerknac w nie np. linki jak pisze macku i tam dopisywac inne:tak: I zostawić nawet te do ktorych sie nie zaglada ale np czasami wchodze tez w "poznajmy sie" bo chce o kims przecytać:tak:, niektore z czasem, po porodach, nie beda uzywane ale nie ma co ich wszystkich wyrzucac bo czasami fajnie powspominac, nie uwazacie??:-) A na pewno dojda nowe, o naszych dzieciach zwlaszcza:tak: a tamte przejda na druga strone i nie powinny przeszkadzać:-)
No chyba ze chce je pousuwac to coż, usuwajcie:-D
Napisalam swoje zdanie tylko, bo kiedys kts wspomnial, ze moze to byc fajna pamiatka dla naszych dzieci:tak: i chyba fajnie bedzie nam tez poczytac jak pisalysmy o imionach, wyprawce itp:)) a nie, ze kazdy usuwac, na ktory juz nie wchodzimy!

Być może trafiłam na zły moment. ;-)

Ale ogólnie uważąm, że w wielu sieciówkach sprzedają buble za sporą kasę. A płaci się wtedy tak właściwie za metkę, a nie za jakość. Te sklepy to najczęściej franszyzna i żeby zapłacić "haracz" muszą odpowiedni utarg zrobić...

Ja najbardziej lubie robic zakupy w rekidsie.
Tam sa rzeczy dla chudych - bluzeczki szczupłe, spodnie mają w srodku gumki regulujące szerokosc co u nas jest bardzo wazne. Ewentualnie smyk, ale u nas nie ma to mi teściowa czasami cos przywiezie.
W coccodrillo kupujemy buty, trampki do przedszkola.
W pepco bielizne, rajstopy i czasem jak są z tej serii spidermana to np piżamy.
W 5 10 15 kupilismy wiosenne kurtki z naklejonymi napisami, które po 1praniu zaczęły znikac:eek: Bluzki albo tracą kolor albo sie rozciągają:baffled: Spodnie nam pusciły na szwie po praniu - 2pary:szok:

W sieciówkach podoba mi sie to, ze jak cos sie okaże bublem to ide na reklamacje i mi to wymienią albo oddadzą kase.
A prawda jest taka Macku - ze rzeczy dla dzieci są jednak lepszej jakosci, czy to buty, czy podkoszulki - i naprawde warto dołożyc te 20 czy 30zł, bo dziecko dłuzej w tym pochodzi. Zresztą w rekidsie np jak sa przeceny to za t-shirty na długi rękaw daje 19.99 albo 24.99 - ludzkie ceny - za czapki z daszkiem 9.99 - smieszne ceny ;))

Ja tu ciągle jestem, ale moderatorem nie chce byc bo nie umiem:happy:

Ide co nieco wpisze w wyprawce i prosze o podpowiedziiiiiii :tak:

Ostatnia edycja:
Witam popołudniu..to już drugi dzień Nowego Roku.
Dziś oglądałam program na Polsat Cafe.
Rodzić z partnerem czy bez?...... i tak doszłam do wniosku że czeka mnie poważna rozmowa na ten temat z nim ...bo tu nic jeszcze niecałe 6 miesięcy a jednak czas leci.
Czy wy kochane już myślałyście o tym?:happy:

Dziewczyny jeśli ten temat był to powiedzcie bo widzę że nikt nic nie pisze chyba że wolicie zamknięty.???

Tak jak w temacie. Na ile lekarz może wypisac takie zwolnienie i czy jezeli jestem w 19 tyg ciązy ma prawo mi wogole odmowic jego wypisania?
No bo własnie bylam dzis u lekarza i mi odmówił. zastanawiam sie czy mial do tego prawo skoro teraz od pierwszego dnia ciazy mozna iść na zwolnienie lekarskie...

reklama
PaulinaMaria hihi bo my tu teraz w wirze tematu "wyprawiamy sie" hihi ;)
Twoj tez jest interesujacy, zaraz go podejme :)

Sluchajcie, odnosnie wyprawki to buziak, zakladaj i potem jako pierwsza w watku bedziesz uaktualniac liste, ok?
Bo rzeczywiscie, do szpitala pojdziemy wg wyznacznikow, ale potem w domi to hulaj dusza :)
A moze pojdziemy z czasem i zrobimy liste w excelu w google docs???
Taka podzielona na kategorie, ilosci?
Otwarta oczywiscie dla wszystkicha

aha i jesli chodzi o moda to jesli jestem za Macku,
ktorasiezglosila by z nami zrobic porzadek :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry