Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale body czy spiochy sa za 5zł wiec mozna tych pierwszych troche kupic.. ja w pepco kupuje bielizna chłopcom - majtki z serii spaidermana czy zigzaca sa o połowe tansze niz w rekidsie a jakosc ta sama. Bo dla starszych dzieci zwł chłopcow to nic ciekawego nie ma. A co do jakosci to niektorzy chwala a dla mnie w pepco sa lepsze niz w 5 10 15 - szmaty normalnie, dwa razy do pralki i koszMacku najlpiepiej to podejsc i powiedziec ze szukasz tego i tego i pojda do magazynu i przyniosa. te sklepy maja to do siebie ze nie ma miejsca zeby wszystko wyrzucic do przodu i lezy wmagazynie i czeka na swoja kolej. przyniesie caly worek swiezych ciuszkow i sobie bedziesz wybierac![]()

Ja jestem tu tez codziennie ale moderatorem nie chce być
na Listopadzie tez nie chciałam

I zostawić nawet te do ktorych sie nie zaglada ale np czasami wchodze tez w "poznajmy sie" bo chce o kims przecytać
, niektore z czasem, po porodach, nie beda uzywane ale nie ma co ich wszystkich wyrzucac bo czasami fajnie powspominac, nie uwazacie??:-) A na pewno dojda nowe, o naszych dzieciach zwlaszcza
a tamte przejda na druga strone i nie powinny przeszkadzać:-)
i chyba fajnie bedzie nam tez poczytac jak pisalysmy o imionach, wyprawce itpByć może trafiłam na zły moment. ;-)
Ale ogólnie uważąm, że w wielu sieciówkach sprzedają buble za sporą kasę. A płaci się wtedy tak właściwie za metkę, a nie za jakość. Te sklepy to najczęściej franszyzna i żeby zapłacić "haracz" muszą odpowiedni utarg zrobić...
Bluzki albo tracą kolor albo sie rozciągają
Spodnie nam pusciły na szwie po praniu - 2pary

Witam popołudniu..to już drugi dzień Nowego Roku.
Dziś oglądałam program na Polsat Cafe.
Rodzić z partnerem czy bez?...... i tak doszłam do wniosku że czeka mnie poważna rozmowa na ten temat z nim ...bo tu nic jeszcze niecałe 6 miesięcy a jednak czas leci.
Czy wy kochane już myślałyście o tym?![]()