reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Buziak to jak jutro dostaniesz juz wymiarki i parametry swojego dzidzia to skonfrontuj ze mna na zamknietym :pP no i życzę dziureczki z calej sily:p

nie ma sprawy;-) dzięki!! no juz jutro bede wiedziała co tam między nóżkami siedzi:-) //mi z usg tez rózne terminy wychodzą, ale im nie wierze... zresztą jak mam wczesniej urodzic to urodze, ale dzidziolek napewno nie jest starszy, bo wiem kiedy zrobiony:happy::happy:

sicil - co to??? mi sie otworzyła puuuusta strona:eek:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalbuuuuum :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to co? można zaczynać bałaganić na albumie?;-)
to zaczynać drogie panie;-)

mój bobasek kopie od rana, ale z taka siłą, ze by się wstydził :eek: az sie zastanawiałam czy to napewno kopniaki.:eek:

cześć i czołem ja dzisiaj jak Zombie, ledwie żyję
Poszłam spać ok. 2.30, bo wieczorem małżonek przypomniał sobie, ze ma do wyprania na dzisiaj ciuchy z kursu (robocze) i suszyłam je w suszarce potem... a ok. 5-tej zerwał się taki wiatr i tak czymś tłukł i trzaskał, że nie dało się spać.

mlodak - super! dzielna dziewczynka, ja tez wolę na żywca, tylko dziwnie sie tu na mnie dentystka popatrzyła jak przy kanałówce jej powiedziałam, ze nie chce znieczulenia, tylko do wyrywania... a nie wiem czemu...

butterfly - no ja tez scan (USG) mam w 20 tyg. i to pierwszy, ale... to juz jutro!!!!!! hurrrraaa

Ostatnia edycja:
Witam po dłuższej nieobecności :-)
Nie jestem w stanie Was do końca nadrobić tak skrobiecie :-D

juz to kiedys wrzucalam
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
na stronie o konkretnym szpitalu jest napisane co maja ile za co no chyba ze tam badan nie prowadzili, ale u mnie w wiekszosci byli nawet takich malych szpitalach:)
ta strona kiedys byla bardziej czytelna a teraz trzeba wejsc tam po lewej w szkoly rodzenia a jak juz wejdziesz to mozesz tez wybrac szpitale. jakos nie po ludzku jak na fundacje po ludzku ;)
na moim szpitalu jest taki tekst
"Poród z osobą towarzyszącą możliwy we wszystkich salach. Osoba towarzysząca może być obecna w trakcie cesarskiego cięcia (obowiązek posiadania aktualnych badań lekarskich oraz stroju operacyjnego)"
no i fajnie tylko w razie sn nie ma znieczulenia tzn zoo tylko dolargan:/ no i moj ma tylko 1.5/5 serduszek czyli slabo. moj poprzedni mial 4.5/5 ale nie bede jechac 60 km i rodzina tez nie bedzie jezdzic w ta i spowrotem jak i czegos zabraknie albo zapomna.

ten link pokazuje tylko szkoły rodzenia a wyszukiwarki szpitali już nie ma, nie wiem dlaczego, może aktualizują w końcu to :wściekła/y:

czuje malucha:-):-):-):-):-):-):-):-):-) czuje malucha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
czuje malucha :-D:-D:-D:-D:-D:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:czuje malucha :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
czuje malucha :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: ale szaleje :-p:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

cieszę się jak dziecko :)

Gratulacje :-D nareszcie się doczekałaś :-), a ja nadal nie wiem czy to dzidziuś czy wzdęcia :-p

Hej.
Czy mogę dołączyć do czerwcowego towarzystwa? ;-) Termin mam na 30 czerwca.
Nie udzielałam się wcześniej, ponieważ nie wierzyłam w nasze szczęście (mam za sobą 3 niepowodzenia i bałam się kolejnego).
Teraz z maleństwem jest wszystko ok :-). Jesteśmy tacy szczęśliwi...

Witaj :-)

a możecie w nim pisać?

bo ja nie...

alijenka - moj szpit jest opisany, tylko wejsc czasem nie mozna;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry