agaundpestka
Fanka BB :)
Może, ale tez mam obawy bo idę do polaka, a oni mają różne tu opinie, ten akurat w sumie dobre, ale mimo wszystko mam stracha niezłego :-(może poprostu ktoś zrezygnował i miejsce się zwolniło![]()
to ja chyba coś przeoczyłam;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może, ale tez mam obawy bo idę do polaka, a oni mają różne tu opinie, ten akurat w sumie dobre, ale mimo wszystko mam stracha niezłego :-(może poprostu ktoś zrezygnował i miejsce się zwolniło![]()
to ja chyba coś przeoczyłam;-)

Kamila - a Ty kiedy bo nie pamiętam? Dalej masz takie cisnienie na poznanie płci? bo mi troche przeszło - im blizej:-)
sicilpol - a Ty kiedy? do tej pory wizyty miałysmy tego samego dnia:-)
No właśnie nie, bo jakby to był mój lekarz to bym się nie dziwiła. Pierwszy raz od 6lat idę do innego lekarza i na dodatek w Niemczech.

moze nikt sie nie skapnie 
Dzień dobry! :-)
w razie czego podmienimymoze nikt sie nie skapnie
![]()
zwłaszcza, ze tam u Was połowa italiańskich genów..... napewno nikt nie zauwazy

Witajcie
ja od rana sie krzatam i podczutyje, bo duzo pracy w domu a wszystko trzeba powoli robic
kamila, buziol- ja tez 16stycznia, tzn okolo tego dnia, moze 13- musimy zadzwonic do gina
carla- wspolczucia, a oni tak moga? hmm nie znam sie, ale skoro jestes na L4 i w ciazy to przeciez po ochronka jestes jakas.
wiecie co, teraz to mam parcie na wizyte i poznanie plci, bo jak tak dalej poidzie, to wyczerpiecie mi cala miesiaczny przydzial na chlopcow ;-) i co ja dalej poczne? tak to imie bezpieczne, a jak dziewczynka to nie dosc ze ja zakon czeka to i imie pewnie przechlapane, zmilujcie sieeee
w razie czego podmienimymoze nikt sie nie skapnie
![]()
Doktor zrobil sekundowe usg i w sumie nic nie powiedzial, wiecej to ja mowilam. Zbadal mi serce i pluca i to tyle. Czyli co bede sobie zyla tak dalej w razie co pojde do gp