D
delwer
Gość
codziennie z weronika wracajac ze spaceru kupuujemy smiejzelki nimm2 i zajadamy jak dzikusy....ona nawet jak wychodzi na dwor to mowi ze idzie do kepu po dzielki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie czekam na wizyte z konsultantem ciazowym w szpitalu. Z wynikow widze ze jeden mam za nisko jeden za wysoko. Denerwuje sie z deko. Assia tez tak mialas?
ahh tak bardzo bym chciala...
Kalorie lecą a witamin brak 
Poźniej to w ogóle nie czułam różnicy samolot, samochód 

Choć Kuba i tak jego oczkiem w głowie

:-)

wiem, ze z blizniakami nie pozwalaja do 36 tygodnia jak w przypadku ciąży pojedynczej tylko trochę wcześniej trzeba skonczyć latanie, a gdzie się wybierasz?:-)

ObrzydliweBuziak my na działce mieliśmy trochę gruzu i na wiosnę zaczęliśmy przygotowywać grunt pod budowę patrzymy a tam ucho wystaje. Ktoś nam psa zdechłego w tym gruzie zakopał. Jak mój mąż go ruszył to cuchnęło na kilometr
![]()

Dziewczyny zajrzałam na allegro za spodniami ciązowymi. Powiedzcie mi jak nosiłyście np. rozmiar 36 przed ciążą to w ciąży patrzycie też na 36 tylko że ciążowe czy rozmiar większe? Nigdy jeszcze nie przymierzałam ciążówek.