Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Addiena widze, ze Ty bardzo chciałaś synka, za drugim razem się uda;-) ale na pewno z corci sie też cieszysz bardzo:-)
Wg mnie to kwestia wychowania sobie ;-) Mieszka z nami mój brat i zarówno on jak i M sikają na siedząco i zamykają klapę. Zapowiedziałam im, że jak ściana koło kibla będzie obsikana to ja tego sprzątać nie będę tylko oni! Tym bardziej, że obaj są wysocy (187, 196), więc o nietrafienie nietrudno ;-)blond_20 bo co prawda to prawda, oni chyba w genach maja to nieopuszczanie klapy
moj tyle latwszystko ladnie zamykal, a teraz cos mu piknelo na nowym mieszkaniu i gdzie nie wejde, tam mi swieci podniesione...
![]()
buziak gratulujęale fajnie
zapomnij, ze jak za kilka lat wszyscy usiądą przed meczem masz szanse obejrzeć co innego;-)
jeden tv bedzie tylko mój!!!!!!A syneczka trzeba bedzie dorobic![]()

blond_20 bo co prawda to prawda, oni chyba w genach maja to nieopuszczanie klapy
moj tyle latwszystko ladnie zamykal, a teraz cos mu piknelo na nowym mieszkaniu i gdzie nie wejde, tam mi swieci podniesione...
![]()

albo zupę za mocno popieprzył
chyba ze swoje rzeczy powiem zeby ogarnal albo smieci ale nie wymagam bo do niego dociera nawet co mowie w tym temacie. ale zeby nie bylo to nie ideal
. Tu gdzie mieszkam na prad jest wszystko, nie mamy gazu. Juz po 12godz bylo w domu tak zimno ze co 2godz jezdzilismy na przejazdzki samochodem aby sie ogrzac. Z sasiedniego miasta przywozili nam goraca wode i posilki. Niedzialaly telefony stacjonarne i komorki no i internet , drogi zawalone drzewami.
.