Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gkvip2505:7992081 pisze:Fajnie juz macie z tymi ruchami ja musze jeszcze troszke poczekac. Przed nami decyzja czy robimy amniopunkcji:-( za 2 dni musimy dac odpowiec.:-(
Witam.
u nas ogromny sztorm przeszedl przedwczoraj, pozrywalo dachy i pradu nie mielismy do dzisiaj - w sumie jakies 46 godz. Tu gdzie mieszkam na prad jest wszystko, nie mamy gazu. Juz po 12godz bylo w domu tak zimno ze co 2godz jezdzilismy na przejazdzki samochodem aby sie ogrzac. Z sasiedniego miasta przywozili nam goraca wode i posilki. Niedzialaly telefony stacjonarne i komorki no i internet , drogi zawalone drzewami.
Masakra dziewczyny. No ale juz prad mamy nie wiem tylko na jak dlugo bo na dzisiejsza noc znowu wichure zapowiadaja.
A co do tego watku zamknietego fajnie ze jest ale tu wiecej sie dzieje
No i tam postow nie moge edytowac nie wiem czemu:-(
A moje pierwsze slowa do gina jak powiedzial, ze dziewczynka.....trudno, musi byc nastepna ciaza z siusiaczkiem.Naprawde bardzo chcialabym zaznac wychowywania syna.
///moja babcia urodziła 6synów
no noo :-) ja to poprostu wiedzialam haha :-) Gratulujeeee!!
i przynajmniej nie zostalam Sama z 4-rema Fiutkami:-)
chociaz dobrze ze mam w domu Dwie lazienki
To tak samo jak u mnie najpierw Kubus, teraz Dwa fiutki ,tyle ze My juz raczej z Dziewczynka probowac nie bedziemy,bo ja niewiem czemu ale jestem pewna ze i tak to sie nie uda
Moi rodzice probowali tak z chlopczykiem, no i wyszly im 4 corki ,takze ja nie bede ryzykowacP
jak zrobimy górę to tez bedą dwie łazienki i jeszcze w piwnicy na wszelki wypadek.. chociaz łazienki to gorzej dzielic z dziewczynami ;-)
buduj druga lazienke poki czas
ehh Buziak moj W ma 3 braci i z ta lazienka wydawaoby sie ze nie jest tak zle ale jak rano kazdy wlezie posiedziec ponad pol godziny na tronie to nie ma zmilujbuduj druga lazienke poki czas
![]()

Jak sie stroimy na jakąś impreze to mnie szlag trafia bo ta moja calineczka dłużej przed lustrem siedzi niz ja i mam nadzieje, ze nad chłopcami chociaż zapanuję