Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie umiem sobie z tym poradzić i cały czas ryczę :-(

z innej beczki
kiedy zaczynają się zajęcia w szkołach rodzenia bo chciałabym tym razem skorzystać, czy to już trzeba zacząć się interesować??
Mam już wprawdzie dziecko ale poprzednio miałam "prywatną" panią położną Polkę i to były raczej pogadanki a teraz bym chciała pochodzić gdzieś, gdzie poznam inne mamy, porobię może jakieś ćwiczenia itp.
Choć rozrzut jest spory.no to rozumiem twój dylemat bo niby w każdym szpitalu można trafić zmianę lepszą lub gorszą ale Instytut Matki i Dziecka stoi chyba ponad tym...no tylko ta odległość...gdzie ładnie to blisko - ale opieka ze tak powiem w zależnosci którą noga wstał personel i jakie wiatry nadaja.
a to co pisze o standardzie nie za bardzo to Instytut Matki i Dziecka. Opieka niespotykana!!
Ale 100km mam
musisz być silna Kasiulka bo w końcu kiedyś trzeba to zrobić a ty i tak długo to ciągnęłaś, pewnie też przez to tak trudno ci przestać ale dasz radęAle mam dzisiaj doła :-(
Odstawiłam wczoraj córkę od cyca, jest to ciężkie dla niej dla mnie też, chociaż nie sądziłam, ze to takie trudne. Ona z cyca piła od małego, w ogóle nie używała smoczków ani butelek, ale ze względu na mój stan i na to, ze stało się to trochę już denerwujące postanowiliśmy to zakończyć.
Nie umiem sobie z tym poradzić i cały czas ryczę :-(
chodzić jest najlepiej około 30 tc (między 25 a 35) gorzej jest z wolnymi miejscami i bywa że kobiety zapisują się już na początku ciążyz innej beczki
kiedy zaczynają się zajęcia w szkołach rodzenia bo chciałabym tym razem skorzystać, czy to już trzeba zacząć się interesować??
Mam już wprawdzie dziecko ale poprzednio miałam "prywatną" panią położną Polkę i to były raczej pogadanki a teraz bym chciała pochodzić gdzieś, gdzie poznam inne mamy, porobię może jakieś ćwiczenia itp.