reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond ja szczegółów nie znam bo jeszcze nie zdecydowałam czy pójdę ale wiem od dwóch koleżanek że trzeba, przynajmniej w Krakowie zapisać się sporo wcześniej

KAsia u nas w przychodni byla szkola rodzenia i gin ktora tam pracowala po prostu kierowala nas tam no chyba ze jakas nie chciala. mowila ze jak bedzie duzo chetnych to bedzie kilka grup utworzonych i polozne beda przyjezdzac i tak, bo do nas z Inflanckiej jezdzily

blond20 - nie nie brałam, ale podoba mi sie;-) ten kawałek to w kapokach sie daje, wiec raczej nie ma co sie bac.. musze poczytac wiecej na temat tego marszu, tymbardziej, ze my co roku we władysławowie jestesmy to nie daleko;-)

ja do szkoły rodzenia chyba nie mam szans, bo jak nie krwiak to łożysko:crazy:

Buziak ale w szkole rodzenia to wiecej sie slucha niz cwiczy. u mnie bylo 45 minut wyklady( my lezalysmy sobie na sako) a potem na 45 minut cwiczn i cwiczysz to co Ci wolno tylko. cwiczenia wygladaja tak ze lezysz i oddychasz przepona :D albo klekasz i wysuwasz lapki do przodu i takie tam. nawet babka starala sie nam wytlumaczyc jak miesnie kegla cwiczyc :D faceci to sie prawie ze smiechu poskladali :D no i bylo jeszcze pare cwiczen rozciagajacych ale to nie wszystkie robily bo wlasnie niektore nie mogly. ja sie chcialam raz popisac jaka to jestem rozciagnieta, owszm babka pochwalila mnie ale potem 3 dni mnie brzuch bolal:/ no i na mnie musiala wszystko pokazywac bo ja jako jedyna sama tam chodzilam dlatego teraz nie chce bo znowu bym musiala sama chodzic no bo mojego nie ma przeciez . a glupio mi bylo strasznie:/
KAsia u nas SR byla za darmo bo na NFZ tez sa szkoly :)aha no i najlepiej isc do szkoly przy szpitalu w ktorym bedziesz rodzic to od razu masz szanse poznac polozne, moze uda sie trafic akurat na nie w czasie porodu albo umowic zeby lepiej sie czuc.ale ja pisalam o warszawie jak bylo w pierwszej ciazy. teraz w gorzowie jestem to tu nie wiem jak jest i chyba nawet zadna z moich znjomych tu do sr nie chodzila

Ostatnia edycja:
reklama
HELP!!!! Przeziębiłam się. Nawet nie wiem kiedy bo przy tej pogodzie to rzadko na dwór wychodzę, a jeśli już muszę np. po zakupy bryknąć to się dobrze ogacam (jak nie ja) i nawet nie poczułam kiedy mogłam się tak dorobić. Początkowo myślałam, ze to hormony powodują zatkanie nosa. Niestety wczoraj doszło drapanie w gardle (na szczęście dzisiaj go nie czuję), kicham prawie cały czas od południa no i zaczyna byc ki zimno, więc chyba mam gorączkę. Aż się boję sięgnąć po termometr.

Pamiętam, że kilka z Was przeszło przeziębienie - co robiłyście? Nie uśmiecha mi się gnanie do internisty i branie tony leków.

Do góry