Bez obaw! Jak na razie wywaliłam tylko te Twoje. Reszta pozostaje na swoich miejscachMacku - widzę, ze ty nie tylko na fb lubisz bałaganic![]()
jak nam wytniesz pół forum to Cie usuniemy z funkcji moderatora i sie doigrasz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez obaw! Jak na razie wywaliłam tylko te Twoje. Reszta pozostaje na swoich miejscachMacku - widzę, ze ty nie tylko na fb lubisz bałaganic![]()
jak nam wytniesz pół forum to Cie usuniemy z funkcji moderatora i sie doigrasz![]()
No właśnie też to zauważyłąam, ale przypisałam to jakiejś nieznanej mi przypadłości ciążowej, ż e sobie coś ubzdurałam:-)
Bez obaw! Jak na razie wywaliłam tylko te Twoje. Reszta pozostaje na swoich miejscach![]()
Widzę koleżanka doświadczona w bojach. Jakby co to wiem, do kogo się zwrócić z problemem.macku- porzadki musza byc!ja administruje jedno forum, na ktorym niestety atakuja nas spamerzy
jednym slowem kupa roboty
![]()
Sory ;-)macku - dziewczyny po psychiatrach zaczynają biegac a ty sobie jaja robisz![]()
czuje sie zaszczycona !!! widze ze podoba Wam sie to co pisze![]()
Mój lekarz nie jest zwolennikiem witamin w tabletkach, ale powiedział, ze DHA to podstawa w drugim trymestrze.A właśnie . Ja do tej poty bralam Witaminy Femibion , tam nie było żelaza i kosztowały 50 zł. Wczoraj kupiłam Vita-min plus Mama firmy Olimp (znam tą firmę i polecam ) jest tam żelazo i kosztują tylko 20 lub30 zł, zależnie czy z DHA czy bez.... jak myślicie od czego zależy ta różnica w cenach ?????????? Czy są gorsze czy oco chodzi skoro skład mają ten sam co tamte +żelazo
Ja wczoraj też nie wiedziałam co się dziejeW jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........![]()