reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

buziak
a ja byłam przekonana, że najszkodliwsze są w 1 trymestrze gdy tworzą się organy, tak czytałam wielokrotnie ale tak jak mówisz właśnie i tak będę robić pasemka czy tam baleyage i wtedy farba nie dotyka do skóry

nadalka
chyba tak ale nie mam pewności, my mamy zamknięty album ale ja się tym nie zajmowałam

reklama
cześć dziewczynki - moja kosmetyczka mówi ze wszelkie kremy na cellulit jak najbardziej mozna. To sie wchłania ale zadko który dociera do skóry własciwej. A do krwi nie ma szans przeniknąć. Poza tym one sa raczej do ud i pupci wiec na brzuch sie tego nie kładzie.
Znalazlam jeszcze taki artykuł Uroda w ciąży

Poza tym od rana boli mnie głowa - nie wytrzymałam i wziełam paracetamol. W końcu przeszło. Teraz zarobiłam ciasto na crossainty i moge sie lenic :) czyli nadrobic posty.

reklama
Do góry