reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Tez slyszalam, ze to bardzo zdrowo poprawia wyniki i mamy i dziecka:-) Podobno uwazac w ciazy trzeba na rozne ziola i ziolowe przyprawy, warzywa i owoce sa wrecz zalecane:-)
Ja wlasnie rozpieszczam sie musem zrobionym z jablek;-) i wladca pierscieni ;-)
Ja wlasnie rozpieszczam sie musem zrobionym z jablek;-) i wladca pierscieni ;-)
xdorotaa
CZYZBYS WIDZIALA ANIU PITOLUSIA ?:d CZY SYRENCJE DZIECIA MEGO??
PITOLEK JUZ W RAMCE W HONOROWYM MIEJSCU CODZIENNIE DO NIEGO GADAM
Generalnie mam chyba szczesie do fajnych zdjec mojego malego szkrabka
A JA oddam krolestwo za lody cytrynowe a tu wszystko zamkniete;//// cholera no!!!!
PITOLEK JUZ W RAMCE W HONOROWYM MIEJSCU CODZIENNIE DO NIEGO GADAM
Generalnie mam chyba szczesie do fajnych zdjec mojego malego szkrabka
A JA oddam krolestwo za lody cytrynowe a tu wszystko zamkniete;//// cholera no!!!!
Ja po sobie moge powiedzieć, że po piciu marchewki nic mi nie jest, a nawet po soku z marchewki, grejpfuta i pomarańczy miałam takie wyniki, że dostałam kategoryczny szlaban na jakiekolwiek sztuczne witaminy, tzn. w tabletkach.
Tak Dorota o to mi chodziło, jak pózniej zobaczylam na filmie na usg takie samo ujecie stopek mojego szkraba, to mi sie błogo zrobilo... co do lodów to zapraszam na smietankowe lub sorbet malinowy
Mam zapas w zamrażarce
Tak Dorota o to mi chodziło, jak pózniej zobaczylam na filmie na usg takie samo ujecie stopek mojego szkraba, to mi sie błogo zrobilo... co do lodów to zapraszam na smietankowe lub sorbet malinowy
Dorotko też pisałam o marchewce kilka razy tutaj, pewnie jeszcze kilka razy temat sie pojawi. Latwo zapamietać, że szkodliwy jest retinol czyli wit A, a w marchewce jest prowitamina witaminy A czyli beta-karoten, który powinnyśmy spożywać. Jedzmy marchewkę![]()
Jezu przestańcie już z tymi marchewkami!!!
Ja chcę marchewke!!!!!
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Król Lew w tvp1 a Ja płacze jak pare lat temu..........:-(........Dobrego wieczorka zmykam pod kolderke bo głowa mokra i kichac zaraz bede:-)
buziak
dzieki Dorota za ochote na lody!!!
a jak pomysle o takich troszkę kwasnych cytrynkowych jak w lato w wafelkuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(((((((((((((((((((( ja chce takiego loda!!!
jakie cytrynowe sa dobre w zime??? Dorota!!!
Boże my jak dzieci jesteśmy!!
:-)
a jak pomysle o takich troszkę kwasnych cytrynkowych jak w lato w wafelkuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(((((((((((((((((((( ja chce takiego loda!!!
jakie cytrynowe sa dobre w zime??? Dorota!!!
Boże my jak dzieci jesteśmy!!

reklama
blond_20
Czarownica
no i po co ja tu wchodizlam??!! lodaaaa chce....jeszcze zostaja stacje benzynowe jakby sie kto uparl...