reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dorotko nadrabiałam dzis 2 wątki i już nie wiem na którym, ale fantastyczne zdjęcie dodałas i jak zobaczyłam to przypomniało mi sie wcześniejsze to ze stópkami....

Tez slyszalam, ze to bardzo zdrowo poprawia wyniki i mamy i dziecka:-) Podobno uwazac w ciazy trzeba na rozne ziola i ziolowe przyprawy, warzywa i owoce sa wrecz zalecane:-)
Ja wlasnie rozpieszczam sie musem zrobionym z jablek;-) i wladca pierscieni ;-)

CZYZBYS WIDZIALA ANIU PITOLUSIA ?:d CZY SYRENCJE DZIECIA MEGO??:p
PITOLEK JUZ W RAMCE W HONOROWYM MIEJSCU CODZIENNIE DO NIEGO GADAM :p

Generalnie mam chyba szczesie do fajnych zdjec mojego malego szkrabka:)

A JA oddam krolestwo za lody cytrynowe a tu wszystko zamkniete;//// cholera no!!!!

Ja po sobie moge powiedzieć, że po piciu marchewki nic mi nie jest, a nawet po soku z marchewki, grejpfuta i pomarańczy miałam takie wyniki, że dostałam kategoryczny szlaban na jakiekolwiek sztuczne witaminy, tzn. w tabletkach.
Tak Dorota o to mi chodziło, jak pózniej zobaczylam na filmie na usg takie samo ujecie stopek mojego szkraba, to mi sie błogo zrobilo... co do lodów to zapraszam na smietankowe lub sorbet malinowy :) Mam zapas w zamrażarce

Dorotko też pisałam o marchewce kilka razy tutaj, pewnie jeszcze kilka razy temat sie pojawi. Latwo zapamietać, że szkodliwy jest retinol czyli wit A, a w marchewce jest prowitamina witaminy A czyli beta-karoten, który powinnyśmy spożywać. Jedzmy marchewkę :happy2:

Jezu przestańcie już z tymi marchewkami!!!

Ja chcę marchewke!!!!!

Ja lody tylko sorbety... wiec kubel sorbetowy zamawiam dla siebie ;pp ja chyba musze porobic zapasy... bo ostatnio to masakra z tymi lodami;p haha oddalabym krolestwo!:p

dzieki Dorota za ochote na lody!!! :p
a jak pomysle o takich troszkę kwasnych cytrynkowych jak w lato w wafelkuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(((((((((((((((((((( ja chce takiego loda!!!
jakie cytrynowe sa dobre w zime??? Dorota!!!
Boże my jak dzieci jesteśmy!!:eek::-)

reklama
Do góry