Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KamilaLublin - moze i moj akt urodzenia pokazuje 35 ale ja tam mam gora 16lat wiec najmlodsza to tu nie jestesAylin ma 17latek i pewnie nie jedna jeszcze z czerwcowek wiekiem cie pobije
![]()
Zdolna bestia ze mniekurka wodna masz 16 na karku i syna prawie 15 letniego jak Ty to robisz :-):-)
no tak akty urodzenia często przekłamują :-):-)

A może wręcz przeciwnie. Spodobało mu się i na nie reaguje![]()

Hahahaha to Ci sie udala - wygladasz szczuplo - dawno sie tak nie usmialam dobry zartMoze tych 81kg na fotce nie widac ale uwierz mi one sa ze mna albo raczej one to poprostu ja
.
Dla mnie waga to cos co zawsze moge zmienic, cos na co mam wplyw a skoro tak to po co sie tym przejmowac szczegolnie teraz gdy jestem w ciazy. ja tam sie nie wstydze swojej wagi, ani tego jak wygladam szczegolnie teraz kiedy jestem w ciazy wrecz przeciwnie pokazuje wszystkim jaka ze mnie ,,sexy yummy mummy''![]()
Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek
Może lepiej wróćmy do jedzenia??

a ja pisalam inaczej czy co? jak sie wanelam we wlasnym wieku to zle ze mna
jak bede w wieku mojej mamy to zaczne sie martwic, albo jak moj facet zacznie mi docinac...dobrze ze to on jest starszy

Co wy na to?

wybacz, ale ja tez juz pisałam, ze jak dla mnie cyganisz z tą wagą!!!
fotka zrobiona 2min temu Oto ja i moja wagafotka zrobiona 2min temu
![]()

Z ołowiuaj tam, widać, że masz ciężkie laczki![]()