Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natulinko, przykro mi, ale glow do gory nastepnym razem sie uda
mi tez przykro ale nie ma tego zlego co na dobre nie wychodzi, i tak bedziesz mama i tak
a ja znowu Wam pomrudzę......wstałam weszłam na wagę i takrzedwczoraj było 4 kilo, więcej, wczoraj 3,3 więcej, a dzisiaj.....4,5 więcej!!!!!!!Załamalam sie jak tak dalej pójdzie to utyje nie mniej, a więcej niz w pierwszej ciaży
........![]()
Teraz jestesmy czerwcowki 2012 a potem bedziemy CZERWCOWKI 2012 NA DIECIE!!!:-)
A co do tego imienia Stas to ja osobiscie nieznosze starych imion i moj M tezale to kazdego indywidualna sprawa.

Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek
Może lepiej wróćmy do jedzenia??
Oto ja i moja wagafotka zrobiona 2min temu
![]()
no dobrze - nawet jesli wazysz 80kg to masz ciężkie kosci
widziałam Twoje zdjęcia 
Mamina, w poprzedniej ciąży utyłam 22 do połowy 7 kilo, potem 15....z tym, że teraz jeszcze 2 tyg do połowy......i wtakim tempie to za dwa tygodnie mogę mieć 8 kilo.....
Pamiętacie jak Wam pisałam o moich byłych ,,pseudo przyjaciółkach" podczytywaczkach. znowu to robią- normalnie czuję się śledzona w necie. Z jednej strony głowno mnei obchodzi,ze to czytają, a z drugiej strony, wiem,ze każda moja wypowiedż jest czytama, oceniana, śledzona i obgadana- czuje sie podobnie jak po włamaniu do mojego mieszkania.
one nas czytaja to my je zobaczymy;-)Mamina, w poprzedniej ciąży utyłam 22 do połowy 7 kilo, potem 15....z tym, że teraz jeszcze 2 tyg do połowy......i wtakim tempie to za dwa tygodnie mogę mieć 8 kilo.....
Pamiętacie jak Wam pisałam o moich byłych ,,pseudo przyjaciółkach" podczytywaczkach. znowu to robią- normalnie czuję się śledzona w necie. Z jednej strony głowno mnei obchodzi,ze to czytają, a z drugiej strony, wiem,ze każda moja wypowiedż jest czytama, oceniana, śledzona i obgadana- czuje sie podobnie jak po włamaniu do mojego mieszkania.