Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mamina: ja Tobie ostatnio cytryną, a Ty mi dziś swoją wypowiedzią humor poprawiłaś, dzięki
maćku: AVO i buziak mają rację, nagle wszystko robi się takie twarde, że aż nieprzyjemne, jakby Cię ktoś napompował. Ja miałam też tak, że przy sikaniu czułam ucisk tego całego twardego brzuszyska. Na razie podwójna nospa pomaga, więc mam nadzieję, że za chwilę zapomnę na wieki, jakie to uczucie.
ale nospa nie zlikwiduje przyczyny......
Iwo to usgujemy razem ;D
Dawaj na zamknięty i zdradź jakieś pikantne szczegóły ;-)Magnii, widzę, że jesteś moją "rówieśniczką" ciąży :-)
Maćku, no czułabyś to- brzuch Ci tak twardniej,ze trochę boli i trudniej jest oddychać..
brzuch robi sie twardy i taki wypięty do przodu, robi sie dziwny nienaturalny kształt i to od razu widac;-)
Czasami wieczorem mnie tak wywala do przodu i czuję się taka przepełniona. Myślałam, że to kwestia przejedzenia albo uciskania na żołądek... I czasem rano albo w nocy też mnie cały brzuch w czasie sikania boli...maćku: AVO i buziak mają rację, nagle wszystko robi się takie twarde, że aż nieprzyjemne, jakby Cię ktoś napompował. Ja miałam też tak, że przy sikaniu czułam ucisk tego całego twardego brzuszyska.
Kochane u mnie to chyba nie tak prosta sprawa 3 tydzien pije czysta zurawine na soki wydaje krocie bo ttaki 500ml kosztuje 12.99 ;/// jem żuravit i suszoną zurawine. zakwaszam vit.c i cytryna... i dalej lipa ;/// dodatkowo ten furagin i urosept i dalej nicAle dziekuje za rady chociaz tak jak mowie zurawine przerabiam 3 tydzien
Otoz kto jesli chodzi o szpital jak ktos napisal.. chodzi o to zeby antybiotyk podac w kroplowce bo tak podobno lepiej w ciazy...
na szczescie wszystko dobrze
Iwon - KARNY JEŻYK!

O co chodzi? :-)Widziałam wiele,ale nie mogę powiedzieć, że ktorąś naprawde znam
Jedyną sławna osobę, którą naprawdę znam to moja siostra- gra Lenę w Czasie Honoru i dziewczynę Pawła w M jak Miłosćale ona gwiazdą jeszcze nie jest
![]()