Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Samo ganianie po dluuuuugich hotelowych korytarzach to juz byla frajda dla dziecia. No i ten basen to cos cud miod dla mnie
No i firma pokryla 1/3 kosztow :-) A jak dziec nie dal mi zmienic pieluchy (mamy faze dzikiego buntu na przebieranie - nigdy nie lubil ale teraz juz wogole hardcore) to szlam do recepcji - sam widok obcych go zawstydzal i dawal sie "oporzadzic"
No ale bylam wiekszosc czesc czasu sama, w restauracji dziec sie wyglupial na calego, oj, bywalo tez ciezko. Plus nadgarstek. Takze bilans urlopu 50:50 ;-)I to emocjonalny
Trzeba było widzieć swoją minę przy gotowania obiadu;-) po wsypaniu zioł prowansalskich do sosu zrobiłam minę "o cholera! co to jest!"Zygmunta zbladła
Oj tam, nie można być cały czas poważną;-)

dzisiaj drzemka poprzedzona niecalym 5 minutowym placzo-jeczeniem ... tesciowa byla i jakby byl smoczek to by pewnie poleciala i dalano ale wytrwalam
... bedzie pewnie coraz lepiej ... tylko jak mlody uslyszy ze idzie lulu... (mimo ze wczesniaj sam wlazi do lozeczka i robi aaaa)... to jakos tak nie chce isc sie polozyc a zmeczony jak diabli
tia... w końcu padła (ze smokiem). Zastanawiam się, czy nie dawać jej wcześniej obiadu, bo coraz później mi zasypia, więc potem może budzić ją głód.
Oczywiście obudziła się wcześniej, ale była jeszcze senna i zasnęła jak się z nią położyłam, czego konsekwencją jest, to że mnie przed chwilą obudził mąż, żeby uświadomić mnie która na zegarku
muńka to faktycznie lepiej zmienić porę obiadu, u mnie póki co bez problemu, bo dwie drzemki i właśnie przed drugą wciąga obiad.
)