Zaza gdzies ty? Co tam u was?
Zaza znowu sie schowalas ?
Zaza dostajesz upomnienie, a następnym razem będzie kara i to nie karny którego pewnie byś chciała
wyżej wymienione panie dostają ode mnie skierowanie do okulisty

2 strony wcześniej wpadłam się przywitać i nikt nie zauważył
Witamy i zapraszamy!!!!!!!
sorki, że nie odniosę się do wszystkiego co się działo przez ostatnie 20 (!) stron, ale samo czytanie zeżarło mi sporo czasu...
Iwon niefajnie, że Julkowi nie przechodzi! trzymam kciuki, żeby ta nocka przyniosła poprawę&&&
Niespodzianka Kasienka rownież dla Waszych chłopaków zdrówka!!! i dla reszty chorowitków, których pominęłam (niespecjalnie)
Aga gratulacje dla dumnej cioci!!!
Josie ale akcja z tymi obierkami

ale masz rację-jak zrobisz coś po złości, to się będą chcieli odegrać, choć nie wiem czy ja sama bym sie od złośliwości powstrzymała
Aylin no ile można tyłek w ciepłych krajach grzać??
MsMickey co ty piszesz? bąblowca miałaś? szok!
kasienka nie ukrywam, ze posty o postępach Nikosia czytam z lekką nutką zazdrości

gratuluję oczywiście!!!
u nas masakra po tej zmianie czasu - S o 19 już wyprawia histerię, bo taki śpiący, a wstaje o 5 wrrrrrrrr :/
pisałyście ostatnio o niegrzecznych dzieciach - że trzeba tłumaczyć co wolno, a co nie, że to przynosi rezultaty i dzieci są grzeczne - a guzik!

moje dziecko (zwane zresztą Belzebubem) ma w nosie moje tlumaczenia, owszem wiec, czego nie wolno, ale jakoś większą radość sprawia mu robienie rodzicom na złość niż ich zadowalanie :/
w gościach latamy za nim jak opętani... wstyd jak nie wiem :/