Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my dzis pozno wrocilismy do domy, bo po predszkolu bylismy u dziadkow i M jest ciezko zasnac, juz 3 razy wolal siiii, i pokazuje na brzuch ze go boli, czyzby ciezka noc przed nami?
stokrotka ja ujawnialam sie na forum jak ty przestalas sie udzielac, wiec mnie na pewno nie kojarzysz., ja ciebie tak, bo Was podgladalam od poczatku ;
ach, to mi sie nie przysnilo, ze sunshine flirtowala z przystojnym okulista? a juz myslalam, ze mi sie przywidzialo, jak z tym nosidelkiem :-) Takze odpowiadajac na Twoje pytanie: nie, normalnie okulisci nie wypytuja o zycie prywatne pacjentow w kazdym razie nie w celach terapeutycznych
Może z czasem dojde kto jest kto.... Alijenka wiem kim jesteś, i jest kilka dziewczyn które łatwo skojarzyć ale niktorch nie.niby nick mi mowi cos ale za groma nie potrafie skojarzyć wiec probuje po imieniu dziecka...