agaundpestka - gratuluje sukcesu komercyjnego :-) Golabki fajowe

Dawno nie jadlam, smaku narobilyscie!
Aylin - witaj w klubie! :-) A zesz sie nawet na pw nie zdradzila!

Szkoda, ze nie poznalam Addieny. Z okiem mial Twoj farta!
aliejnka - nasz woli slimaki pakowac sobie do kieszeni a mnie do majtek

albo znosi im liscie, zeby je nakarmic i potem sprawdza, czy zrobily kupe :-)
Kasienka - super, ze chrzciny udane i dzieciaki mialy frajde :-)
kasiekz - zdrowka! I nie martw sie na zapas, katar moze przejsc w jeden dzien

My tez na dwor wychodzimy z katarem, o tej porze roku przynajmniej na 2godzinki. Slonce dobrze wpylwa na odprornosc. Tylko ten wiatr mnie stresuje
katrina - Twoja cora ma piekny wiek, cudowny czas w zyciu! Przyjmijcie tez zyczenia od nas!
Niespodzianka - no wlasnie na bidnym trzepaku kwitlo zycie a wypasione place zabaw stoja puste :-(U nas 2/3 rzeczy robi lewa a 1/3 prawa

Mi zwierzatka zawsze wychodza koslawe, rysowac nie umiem nawet najprostszych rzeczy

Ubawilas mnie z tymi cyckami

A po co Ty uciekasz do innego pokoju? Ekspediuj tam chrapiacego
josie - ale cwaniak z tym "nieciemno" :-) Remontu szczerze wspolczuje
asik - gdybysmy mieli sarenki pod domem to by psa chyba przez zamkniete okno wyskoczyla
mlodak - u nas wyslali zaproszenie na bilans i kazali przyjsc przed urodzinami. Poza ogolnym zachwalaniem pt. "dla dobra dziecka" (moze i jakas racja - zawsze to jakas okazja do wylapania zaniedbanych dzieci) to pisali, ze potrzebne to jest im do ogolnonarodowej statystyki
andzia - ja wole zaby niz kosiarki ;-)
A i mamy nowe slowo: tufafa :-)
Tyle nadrabiania Waszej megaprodukcji. Jestem jeszcze Wam "winna" opowiesc o cieniu ale najpierw wysle tego posta, zeby go nie wcielo. Poza tym dziec zasnal i pewnie zaraz sie obudzi (a jak nie to ja go, bo inaczej w nocy beda znow cyrki

)