Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas choinka sztuczna co roku i kolorowa. śmiałam się że w tym roku ubierzemy ją tylko u góry, bo w zeszłym młody nam ją całą rozebrał jeszcze przed świętami. Uwielbiam Boże Narodzenie. Mikołaj obszedł się z Szymkiem nawet łaskawie, zamiast jakiejś rózgi dostał prezentyMy jakoś specjalnie na Mikołaja nie kupujemy, trochę owoców, słodyczy, dołożyliśmy mu autko co sobie wcześniej upatrzył chyba za 13 zł i to wszystko za to na Gwiazdkę dostanie traktorek na pedały z przyczepką. W weekend lecimy na zakupy przedświąteczne jakieś lampki bombki, część prezentów bo potem T. do Niemiec jedzie na 8-9 dni i wróci krótko przed świętami, a potem to wiadomo ludzi wszędzie full. Zastanawiamy się czy na wigilię do teściów, czy sami sobie zrobimy. Za specjalnie nie chce mi się iść do teściów bo szwagierka z dziećmi będzie i tylko kupa cyrku wyjdzie, no, ale z drugiej strony im więcej ludzi tym weselej.
Mooni witajJa chce swojego w weekend zagonic do sciągniecia zaslon i powieszenia wypranych...mam nadzieje ze sie uda;p Tez mam nadzieje ze u mlodej wapno i wit.C zalatwią sprawe. Widze poprawe
Aylin nie mam pojecia. Pocieszam sie sie siorka ma swiatlowodowa juz 6rok i dziala non stopTych swiatlowodow nie widac. Wyglada jak normalna zielona-przynajmniej jej model
Wiec jak za X lat zepsuje sie to bylaby zwykla sztuczna. No ale to i tak moze za rok bo M musi miec zywą. Ps.20kropli cebionu odpowida zaledwie 100mg kwasu askorbowego.
Asik cudne sa...z mikolajem wymiatają
Umylam dzis trzy okna. Jutro tarasowe, pojutrze gore i ogarne je jednak przed swietamiJakos w czw stuknie 35tc ale brzuch stanąl i nie przeszkadza. Pewnie jak z P znowu po 36 ruszy...a juz martwilam sie ze bede sie toczyc. Jednak waga i tak wyzsza niz w pierwszej ciazy. Hehe licze ze przy dwojce szybko zrzuce;p
ja z młodym w ciąży zemdlałam stojąc w kolejce (w sylwestra) w osiedlowym sklepie. Później byłam już obsługiwana bez kolejki