Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie mikolaja nie ma i nie bedzieP
Dziewczyny wczoraj sie widzialam z kolezanka ktora juz jakis czas temu urodzila i rozmawialysmy m.in o sexie w ciazy.... i byla ciezko zdziwiona ze my od 3 miesiecy nic ... ostatni raz jak doszlo do zapodnienia wiec nawet wiecej niz 3 miesiace;p Troche ze wzgledu na podróżujący tryb pracy mojego ale tez troche przez obawy!
I tu sie nasuwa moje pytanie: czy orgazm w 3-4 miesiącu i ogolnie w ciązy może być szkodliwy?? Przepraszam za niedyskretność![]()
Witam Was wszystkie;
Ja wczoraj i dziś mam obowiązkowe sprzątanie... wymieniają u mnie piony kanalizacyjne. Wczoraj kuli ściany, wiercili, gruzu i kurzu cala masa... A dziś będą murować, malować i takie tam. Świąteczne porządki zaczynają się u nas dziś. Jeszcze tylko kilka godzin stukania, pukania i murowania...
A właśnie chciałam się pytać - w jakim języku rozmawiacie? I jak to będzie wyglądało przy dziecku?A tu nie ma Mikolajawczoraj tlumaczylam mojemu co to za tradycja, ale chyba nie zajarzyl
![]()
Mój gin twierdzi (tzn mówił to mojej kumpeli, bo ja sama nigdy nie pytałam), że to sperma może szkodzić, powodować skurcze.Dziewczyny wczoraj sie widzialam z kolezanka ktora juz jakis czas temu urodzila i rozmawialysmy m.in o sexie w ciazy.... i byla ciezko zdziwiona ze my od 3 miesiecy nic ... ostatni raz jak doszlo do zapodnienia wiec nawet wiecej niz 3 miesiace;p Troche ze wzgledu na podróżujący tryb pracy mojego ale tez troche przez obawy!
I tu sie nasuwa moje pytanie: czy orgazm w 3-4 miesiącu i ogolnie w ciązy może być szkodliwy?? Przepraszam za niedyskretność![]()

Sex uprawialiśmy, pod koniec ciązy to nawet 3 razy dziennie, zeby wywołac poród, a i tak urodziłam niemal 2 tygodnie po terminie
. U większości kobiet aktywność seksualna sięga szczytu w środkowym okresie ciąży
, czyli już całkiem niedługo