mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Delwer wsxystko bedzie w jak najlepszym porzadeczku 
Babki co mam zrobic jak pisze na kompie to wyskakuja mi dodatkowe litery
Babki co mam zrobic jak pisze na kompie to wyskakuja mi dodatkowe litery
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamila a co mlodemu jest ze tez dermatologa odwiedzacie? o ile moge spytac.
Jak dodatkowe litery ci wyskakują? Piszesz jedną, a na monitorze masz dwie? czy z zamieniło się z y? jak sie zamienilo to wcisnij ctrl+shift.Delwer wsxystko bedzie w jak najlepszym porzadeczku
Babki co mam zrobic jak pisze na kompie to wyskakuja mi dodatkowe litery![]()

moj mial cos podobnego na brzuszku rok temu tylko to byly mieczaki.nawet nie wiedzialam o ich istnieniu. tez cudowala, smarowalam nic to nie dawalo i sie mnozylo, az w koncu dermatolog musiala to wycinac taka malusienka lyzeczka...to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. i juz nie wrocilo.Miki to super ze przeszlo
Kamila no rzeczywiscie dziwna sprawa z tymi kurzajkamimoj mial cos podobnego na brzuszku rok temu tylko to byly mieczaki.nawet nie wiedzialam o ich istnieniu. tez cudowala, smarowalam nic to nie dawalo i sie mnozylo, az w koncu dermatolog musiala to wycinac taka malusienka lyzeczka...to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. i juz nie wrocilo.

no i pytanie czy pojleli by sie wycinanie z twarzy tego, chociaz u nas zadnych blizn nie ma po tym bo to malutkie takie bylo.