Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To nie ja. To Lenaa przy okazji bardzo mi się podoba jak zmieniłaś listę czerwcówekjest teraz super czytelna - brawo
Ja tylko staram się na bieżąco ją uzupełniać.Podpisuję się pod tym ręcami i nogamiAle jak sobie pomysle o szpitalu, cycach na wierzchu, obcycho osobach to dla mnie jest to tak uwlaczajace ludzkiej godnosci, rzeczy, ktora czlowiek przez calel zycie ukrywa, nosi, wydaje pieniadze na bielizne, w jednej sekundzie zostaje przemieniona w bidony ktore kazdy Ci moze wyciagnac, przekrecic, wydusicno to dla mnie jest cos nieludzkiego, cale zycie nauczone ze to czesc intymna a my w jednej sekundzie mamy sie zmienic...
Ja karmienie wyobrazam sobie w jednym zamknietym pokoiku, gdzie moge byc ja, bobo, maz, ewentualnie moja mama i koniecccc- nie jestem gotowa, nigdy nie bylam, by wywalac cyca na zawolanie wszedzie i zawsze![]()

w takim razie Lena brawo! najważniejsze że się dobrze uzupełniacieTo nie ja. To Lenatylko staram się na bieżąco ją uzupełniać.
zmiana tematu
wiecie co zjadłam na kolację?
2 tosty z nutellą
szklanka mleka
4 surowe pieczarki
5 ogórków kiszonych
4 śliwki
szklanka wody gazowanej z cytryną
:-)

Widocznie ;-)Wyjdzie w praniu:-)
A co widoku umęczonych kobiet to może ja mam szczęście do "wyjątkowych" przypadków![]()
Chyba nikt nie ma już wątpliwości, że jesteś w ciążyzmiana tematu
2 tosty z nutellą
szklanka mleka
4 surowe pieczarki
5 ogórków kiszonych
4 śliwki

zmiana tematu
2 tosty z nutellą
szklanka mleka
4 surowe pieczarki
5 ogórków kiszonych
4 śliwki
Witam z rana czy jest może tu jakaś czarodziejka albo złota rybka bo mam życzenie chciałabym żeby był już 31.01 wtedy idę do doktorka i chce wziąść L4 (tylko co doktorkowi mam powiedzieć-tak po prostu)
U NAS BIAŁO I MROŹNO :-)
uwielbiam, mniamWłaśnie wypiłam szklanicę świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy i grejpfrutówPycha

więc jeśli karmienie piersią będzie wiązało ze zbyt wielkim poświęceniem, krew ból nie do zniesienia itp to odpuszczę