Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aylin...przecież tu jest wiele Dziewczyn, ktore napisały,ze w ciągu paru tygodniu utyły nawet 6 kilo, naprawdę uważasz,że utyły dlatego,ze jedzą po 9000 kalorii dziennie? Naprawde ciezko jest zjeśc jedego dnia taką mase kalorii- chybą,ż enie wiem codzinnie słok masła orzechowego się je. Każdy m inna przemiane materii, ale jednak wiekszośc kobiet jakby jadła już koło 3000 kalorii dziennie to by tyła, bo dzienne zapotrzebownie to tylko 2000-2500 na kobietę. Naprawde nie wiem skad wziełaś 9000 kaloriii na jeden kilogram.......Aspalam penwie mneij niz przyjmuje zwąlszcza w ciaży...co do puchnięcia to powiem Ci w takim razie, ze wszytskie kilogramy kóre przytyłam musiałby być ze spuchnięcia wlasnie, bo każdy z nich przybywał nagle z dnia na dzień. Ja od gwiazki w zasadzie zaczełam tyć dopiero, wczesneij chudłam.....a jem cały cza style samo....teraz nawet mneij niż jak chudłam.
To na boso będziesz? Ja tam zawsze w skarpetkach
Na allegro widziałam fajne dla dzidzówMy kładziemy białą i wyraźne prążki. Mamy bardzo nierówną sciąnę i zamiast szpachlować pokryjemy to tapetą. A z czasem ją pomalujemy
![]()

W sumie racja... Nie napisałaś, że od nóg...Maćku, nawet na rękach nosisz skarpetki? ;-);-);-)

buziak wcale się nie przechwalam,a poza tym zostały tylko 4;-)
zawsze mówiłam,że facet to tylko nieudany prototyp:-)

nie czytam - piszę,a raczej próbuję pisać pracę magisterską![]()
kiedy obrona???? W sumie racja... Nie napisałaś, że od nóg...![]()