Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Alijenka- remont, remontem ale jak juz skaczycie to bedziecie dumni i z domu nie bedzie Wam sie chcialo wychodzic tylko siedziec w tym swoim gniazdku![]()
ja pożadną strzykawe z grubą igłą w d.... to był najboleśniejszy zastrzyk w moim życiu, chyba bardziej to przezyłam niż poródsnoopy - daaaaaaaaawno Cie tu nie było
A w jakiej formie dostałyscie te sterydy??

ostatnio nawet sobie troche pokloł:-) ale widać się martwi o mnie i dzidzię więc do niego chodzę, no i najważniejsze powiedział że jak bym niedaj boże trafiła do szpitala to tel do niego to chociaż mnie odwiedzi i sobie pogadamy
już wiem dlaczego go dziewczyny tak chwaliły, spoko gość jest:-)
musze mamie przeczytać bo ona przecież ten serial uwielbia 

ale to by było pewnie zbyt proste... hmmm...
zapominam o najprostszych rzeczach 
a tak swoją drogą to miałąm fuksa bo zdałam na początku października a zaraz potem dowiedziałam sie ze w ciązy jestem! Przynajmniej nie bede musiała sie komunikacją miejską przemieszczać
;-)Aaaaaaa a te sterydy to na co? Po co? Trzeba? W jakim celu?;-)

po to że jak grozi Ci wcześniejszy poród wspomagają szybszy rozwój płuc dzidziusia.
a w ogole pisał Ci już ktoś o edycji postów??![]()
czuje się zbesztana.... 
Buziak rozstrzygnięcie, rozstrzygnięciem ale jajka jest nagroda tego Siula nie napisała :-)

...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff![]()

bez przesadyNikt nie pisał i nie musi bo o edycji wiemczuje się zbesztana....
![]()
tylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
Ale dzis krzywde dzieciom zupa ogórkową zrobiłam![]()
Dominika az paluszek drastyczanie zaczął bolec
Normalnie szkoda żryc dawac nooo![]()

bez przesadybez przesadytylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
![]()

bez przesadytylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
![]()