Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. o kopniakach w zeberka to moge zapomniec.

no ja tak czuje w podbrzuszu i sie okazało, że mały leży pośladkowo i dlatego....;/Aylin - super ze juz w domku
Sunshine - moj tez P i imieninki dzisiaj mam![]()
rurka - kciuki zacisniete
A co do ruchow to u mnie ciagle i kopniaczki i przepychanko, tyle ze te ruchy to tak bardziej w podbrzuszu mam no maksymalnie na wysokosci pepka. o kopniakach w zeberka to moge zapomniec.
I musze przyznac ze zaczelo mnie to martwic dlaczego tak nisko czuje te kopniaki?
Rzeczy do szpitala tez pakuje w dwie torby tak na wszelik wypadek gdyby trzeba bylo nas rozdzielic - oby nie - ale wole dmuchac na zimne
A co do 13 tego to ja lubie ta date bo 13tego wzielismy slub i mimo przesadow tyle lat juz razem:-)![]()
no i czy mnie tam chcecie. hym hym. AVO miła mojemu sercu, a nie mogę poczytać, co tam wypisuje i dopiero niedawno się skapnęłam, że zonk chyba własnie zamknięty oznacza
), ale do mnie na górę nigdy nie dojdzie, tylko właśnie awizo zostawia, no wściec się można

dziewczyny, a jak się mogę wpisać na zamknięty temat? bo z regulaminu wynika, że moją kandydaturę muszą poprzeć wszystkie, które już tam są, a zawiaduje chyba maćku? nie wiem, czy mam priva do niej pisać, czy jakno i czy mnie tam chcecie. hym hym. AVO miła mojemu sercu, a nie mogę poczytać, co tam wypisuje i dopiero niedawno się skapnęłam, że zonk chyba własnie zamknięty oznacza
![]()
no mozna się wk..... Ja pierniczę, od kilku dni chodzi nowy listonosz, młody gówniarz. I wrzuca awizo, mimo, że jesteśmy. Wczoraj akurat się z nim mijałam, mógł nie znać, ale dziś zadzwonił do mnie domofonem, otworzyłam, a ten awizo do skrzynki. Gdybym dziś miała czas to poszłabym na pocztę zrobić awanti!!. Czy u Was Poczta Polska też
Was dobija?
A teraz muszę brać dziecko i stać w kolejce, bo przecież nikt nie ustąpi....
Czy Wy tez tak macie, że młode kobiety ustępują miejsca bez pytania, a facet prawie nigdy?
Ostatnio w markecie, gdzie jest kasa uprzywilejowana 2 młode pary stały przed nami i kupowały piwo, czipsy... I jedna laska mówi do drugiej: O Pani w ciąży.... I na tym koniec.
Nam z mężem nie chciało się wdawać w dyskusje, akurat mieliśmy dobry humor, poza tym wyglądali podejrzanie.
Ale mam nadzieję, że laski za kilka lat doświadczą takiej "uprzejmości" na własnej dupie

ale mial mine!!!!!!