reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja to swojej powiedzialam ze sobie nie zycze aby do mnie dzwonila czy probowala sie kontaktowac. Po czym ona mi to "wybaczyla" i zapomniala.
Masakra
Moj maz tez juz zaczal uwazac ze moglabym jej zapomniec i ze przesadzam z tym obrazaniem. Nikt nie rozumie ze sobie nie pozwole zeby mi babsko mowilo co mam robic czy zeby mi wygadywalo przeszlosc.
I pomyslec ze wcale nie musialoby tak byc gdyby nie jej gadki i wygadywanie. Trudno wychodze z zalozenia ze tesciowych mozna miec kilka :))

kurczę, mamina:-D:-D
to ja muszę z ciebie przykład brać bo mi baba na każdym kroku mówi jak mam robić i co, i że robię źle i wiecie co?? przyjechała baba pomóc matce karmiącej a ugotowała do tej pory kapustkę młodą a potem gołąbki w sosie grzybowym!!!! Chyba po to, żebym się zaśliniła na amen.

a ja sobie piwko sączę:-)
mamina ja też wychodzę z założenia,że teściowych można mieć kilka:-)

Karamija jak ci ma ulżyć....:-)

mój Jasiek pobił dziś wszystkie rekordy-w ciągu dnia przespał 2,5 godziny a pozostały czas leżał i opowiadał albo oglądał świat:tak:

ja też idę po piwko !!! :-):-D
współczuję tych teściowych Wam !!!!!! ale tak jak mamina z nimi zawsze można sobie dać radę !!!! dobrze że mojego K mama się nie wtrąca mi !!!!

idę najpierw pod prysznic bo mała zasnęła, a mam stresa bo jutro przed 9 rano ide do okulisty z Niuśką !!! Słyszałam że nie jest to fajne badanie chyba będę z nią ryczeć !!!!!!!!!! Aż się boję

No to się doigrałam. Pierś nacieta teraz latam z jakimś sączkiem. Mam już dosyć tych "niespodzianek". Zrobił się u mnie ropień piersi ale wcześniej nie było zapalenia, mówili mi że krwawiąca brodawka, osłabiony organizm i tak mogło być. KIlka dni temu pisałam że zrobił się mały guzek prbowałam sama rozmasować gorace okłady ale ponoć tylko ruszyłam bestię. Lekarz też twierdzi że innego leczenia nie ma bo może to nawet doprowadzić do posocznicy. O boże a mówili że karmienie piersią jest super.
W czwartek znowu wizyta u chirurga może zaszyja rane, bo w sobotę wesele mojego brata i pozostanie mi się pooblizywać,

Iguś od 2 dni na mm daje radę, powiedziałabym że spokojnieszy i leci z fazami Tracy karmienie, czuwanie sen. Chociaż na tej lini się poprawia.

no to zdrówko;-)
moja teściowa ma zakaz dzwonienia do nas,bo M. stwierdził,że za bardzo mnie wkur....i jej powiedział,że sobie nie życzy żeby ktoś głupimi gadkami denerwował mu żonę;-)

była dziś u mnie kumpela i stwierdziła,że nie wyglądam na taką co urodziła 7 tygodni temu:)brzuch mi się
"wsysnął",waga jak przed ciążą,tylko ta doopa....

ągulex współczuję tych przejść i &&&&& żeby było lepiej!

Ostatnia edycja:
reklama
Tez chce pifko buuu. Ale jak z taka duupa jeszcze piwko bede saczyc to nawet tu na forum sie nie zmieszcze. Marze o alkoholu jakimkolwiek to sie nazywa desperacja :/
Taka pijaczka niepraktykujaca ze mnie. Ale sobie to odbije jak tylko mala skonczy 18stke hihi. Nie wiem jak to rozkminic zeby moc sie napic. Nie chce sobie odciaganiem zrobic nadprodukcji. JuZ teraz nosze wkladki laktacyjne non stop.
Moj maz dp mnie dzis:
Juz duzo schudlas jestes normalna a te faldy to nie jest tluszcz i to ci zniknie bo to po ciazy. Juz nic nie powiedzialam na to no bo nic dodac nic ujac ja pitole

Do góry