Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i gratuluję rocznicy i też Wam życzę pomyślności :-) 20 września to piękny dzień na ślub, prawda?My braliśy 9 lat temu, było wtedy jeszcze piękne, ciepłe lato
![]()
Choć my nie trafiliśmy na piękną pogodę, ale słońce na szczęście się też pokazało.My nie we wrześniu, a w dzień Ojca, a pogoda ? Było piękne słońce, a w środku mszy mega ulewa, aż okiennice w drewnianym kościele szalałyPewnie, że tak!!Choć my nie trafiliśmy na piękną pogodę, ale słońce na szczęście się też pokazało.
, patrzyliśmy się wszyscy na siebie. Wyszliśmy z kościoła i znowu piękna pogoda:-).
na drugi dzień pupa była juz ok, polecamTak, USG mamy w każdym miesiącu. Badanie ogólne moczu co 2tygodnie i obowiązkowo posiew co 4tygodnie (bo zakażenie miała raz, a ono lubi wracać). Krew miała badaną w szpitalu wiele razy i narazie mówią, że nie trzeba. Czeka nas jeszcze scyntygrafia nerek, ale póki badania wychodzą ok to czekamy, aż będzie trochę większa. Mała ma prawdopodobnie podwójny układ kielichowo-miedniczkowy i dlatego ma powiększoną nerkę i poszerzoną miedniczkę. No nic, czekamy na dalszą diagnozę.
mamy odparzonego pupulka... czy ktoras poleci cos co jest mega skuteczne?? sudocrem nie daje rady
dostalismy tez zyrafe i pierwsze co zaczal wcinac to tyleczek
ale mam dzisiaj humor do baniupilabym sie i tyle
. W drodze powrotnej miał problemy z zaśnięciem bo chciał zasnąć przy cycku a w aucie nie bardzo się da;-) więc po pół godz pojękiwania dossał się do smoczka
(pierwszy raz) i zasnął. Eh jakby ten smoczek mi życie ułatwił...
;-) więc nosimy ogrodniczki. Na noc body i półśpiochy, bo nie nadążałam z kupowaniem pajacy;-)