gkvip2505
Fanka BB :)
aga - ja nie mam pojecia jak jest teraz waga malej. Moze dopiero za 2 tyg bedziemy wiedziec bo mloda ma szczepienie.
tialana - super ze u was wsio dobrze i ze Madzia zdrowo rosnie
:-)
Mia wrabala zupke z ryzem, poprawila jablkiem z bananem i po godz pociagnela 150ml mleka a teraz spi:-) maly zarloczek
. Cos mi sie wydaje ze cos tam ja bierze bo dziwnie oddycha - jakby chrapie, harczy no i kicha non stop
obym sie mylila. Ale na wszelki wypadek podam jej dzisiaj paracetamol i kropelki do noska.
tialana - super ze u was wsio dobrze i ze Madzia zdrowo rosnie
:-)Mia wrabala zupke z ryzem, poprawila jablkiem z bananem i po godz pociagnela 150ml mleka a teraz spi:-) maly zarloczek
. Cos mi sie wydaje ze cos tam ja bierze bo dziwnie oddycha - jakby chrapie, harczy no i kicha non stop
obym sie mylila. Ale na wszelki wypadek podam jej dzisiaj paracetamol i kropelki do noska.
.
mam nadzieję, że jednak będziesz teraz do nas zaglądać częściej
w szoku jestem! Wypychała go językiem jak chciałam jej dać, więc położyłam obok a ona sobie zasnęła bez, z własnej woli... Nieźle... Ze smokiem u Moniki nigdy nie było problemu, dawałam jak płakała i jak usypiała, to wszystko. Ani nie robiła awantur, że smok jest, ani że go niema, no chyba, że do usypiania. Ciekawe czy to tylko pojedynczy przypadek czy zrezygnowała ze smoka... Ja i mój brat tak mieliśmy, że mając 3 czy 4 m-ce wypluliśmy smoka własnie "na noc" i już więcej nie chcieliśmy... Hmmm ciekawe ;P