moja też leniuszek ;-) Przekręciła się tylko 4 razy z brzuszka na plecy ale tylko przez przypadek. Wokół własnej osi też zdarzyło się kilka razy. A tak to tylko zalicza boczki.
iwon hak minęła nocka?
zaza oj to się dzisiaj nie wyspałaś
My wstałyśmy przed 7. Wyprawiłam chłopaków i teraz jesteśmy już same. A dzisiaj mamyszczepienie.
tialana fajnie, że jesteś ;-). Ale miałaś historię z kapsułką :-(. Współczuję Ci strasznie tego co przechodziłaś w tamtym momencie. To zostaje do końca życia.
Mój Maciek jak miał 1 miesiąc to zachłysnął się mlekiem z butli. Zrobił się czerwony i nie mógł złapać powietrza
. Złapałam go do dołu główką i jakoś odkrztusił. A potem płakaliśmy razem. Przez pewnien czas miałam traumę przed karmieniem z butli. Po prostu się bałam.
iwon hak minęła nocka?
zaza oj to się dzisiaj nie wyspałaś

My wstałyśmy przed 7. Wyprawiłam chłopaków i teraz jesteśmy już same. A dzisiaj mamyszczepienie.
tialana fajnie, że jesteś ;-). Ale miałaś historię z kapsułką :-(. Współczuję Ci strasznie tego co przechodziłaś w tamtym momencie. To zostaje do końca życia.
Mój Maciek jak miał 1 miesiąc to zachłysnął się mlekiem z butli. Zrobił się czerwony i nie mógł złapać powietrza
. Złapałam go do dołu główką i jakoś odkrztusił. A potem płakaliśmy razem. Przez pewnien czas miałam traumę przed karmieniem z butli. Po prostu się bałam.
Ostatnia edycja:

. Tak strasznie krzyczala ze masakra, nie moglismy jej uspokoic, co dawalam jej flaszke to krzyk, zjadla zaledwie 80ml i dalej ani rusz:-(. po paru nie udanych probach zrezygnowalam i polozylam ja do lozeczka a ona w ciagu minuty juz spala
a durni rodzice kasze na sile wciskali
Pierwsze upadki, pierwsze skaleczenia - uhhh az strach myslec. Moj siostrzeniec jak mial jakies dwa lata to upadl tak niefortunnie na kafelki, ze zlamal jedynke. Moja siostra caly czas ma poczucie winy, ale prawda jest taka, ze wypadki sie zdarzaja.
:-) ale kotek jest suuuuper! Polecam