Muńka moj idzie o 21 i wstaje 7 ciekawe o ktorej by wstawal jakbym go kladla o 19
wspolczuje z rekami

moja mam ma juz zamartwice chyba trzech palcow blokady sterydowe ... masakra ... a bidna w nocy wlasnie chodzi po scianach ... straszna choroba ... a Ty mlodziutka jestes i jak to sie mowi czesto szewc bez butow chodzi wiec bierz sie moja droga za swoje zdrowko zeby mial kto core nosic

a z migrenami lacze sie w bolu ja nie mam aury nie mam blysku ale swiatlo odglosy swira dostaje jak cos jest za bardzo ... no i jak nie wezme w odpowiednim momencie solfadeiny to boli 4 -7 dni zalezy jak lezy ... w dzien i w nocy nawet jak zasne a zasnac ciezko ...
u nas jak zjadl suszona sliwke to byla taka kupa ze raz wyplynelo z pieluchy ... doslownie strzal byl taki ze moje spodnie podloga plecy malego i wszystko upackane ... wiec napewno pomagaja

gruszki nas zatwardzily i bolal brzuszek .., widac na rozne dzieci roznie dzialaja
Kasia.natka wlasnie o 21
ja na podroz biore mleko w puszce wode do butelki i wkladam do takiego styropianowego termosu, to jak jedziemy gdzies ook 2 godzin ale na dalsze trase to raczej woda do butelki i jak stajemy na stacji prosze o podgrzanie i potem dosypuje mlesio, mysle ze dobrym pomyslem jest podgrzewacz samochodowy ale jakos nigdy nie myslalam zeby kupic bo rzadko jezdzimy az tak daleko

ja wode glownie daje teraz w nocy zeby spal ... a w dzien jest w niekapku i sobie co jakis czas popija ze 150 czasami zostaje 90 czasami 30, picie glownie dostaje po obiadku i przed zeby ladnie sie tam trawil

no i jak widze ze chce
a w ogole czy to cos zlego ze dziecko jest na samym mleku ??
Maćku zwieksza sie zwieksza

bo w ten sposob przyzwyczajasz mniejsza a potem wieksza dawka nie jest to jakas strasznie duza dawka ale jednak jest

bo organizm musi poczuc ze bedzie coraz wiecej
fajnie masz z ta babcia

ja bym chciala zeby mojej szwagierki mama sie zajela Nikosiem ale glupio mi prosic a ona jest wspaniala osobka ... a ile ma lat ?
Rysica ale zes smaka narobila!!
Zaza gratuluje zabka
Josie to ma chlopak smaki

ja mojemu dalam pic mineralki z butelki (glupia mama) ale cieszyl jak glupi

no i po takich przezyciach porodowych ja bym sie zastanawiala tak jak Rysica nad drugim a Ty dzielna jestes

\
ja dalam na polizanie kiszonego i strasznie mu posmakowal
Niespodzianka wspolczuje oby szybko przeszlo to co szkodzi, i krzyk dobry nie jest ale ja staram sie wtedy krzyczec gdzes na osobnosci... wkladam go placzacegi ide np do sypialni i powsciekam sie jak przejdzie ide do malego i przytulam dalej

bedzie dobrze
Iwon powodzenia jutro !!!! i przespanej nocki... choc Julcio zostaje pod doba opieka wiec nie idziesz z dusza na ramieniu
Agaundpestka spokojnie moj ma tak samo je wszystko choc ostatnio troszke wybrzydza ale mysle ze to przez zeby jak wyjda wroci do nawykow
mlody jeczy

znowu nocka bedzie do bani ty bardziej ze ciezko pewnie bedzie zasnac od myslenia o zlobku

czuje sie jakbym sprzedawala wlasne dziecko