hejka, nadrobiłam po łebkach. Napisałyście dziszaj strasznie duuuużo.
ja tez podpisywałam ale nie pamietam aby mówiła ze trzeba oddać. Hmmm najwyzej każą zapłacic...
tylko czy ja tego dozyje????
ja gotuje w jednym garnku. Na dole woda z mieskiem a na przystawce do gotawania na parze warzywka. Potem miksuje juz razem ale bez wywaru. Wodę dodaje z czajnika
Byłam w kinie ze znajomymi na hobbicie - ciekawe jak długo każą czekac na 2 część.
Iwon - powodzenia. Mnie czeka to w czwartek
nie wiem ale u nas jak dawali mi glukometr to piguła powiedziała że to do oddania jest bo pamiętam mówiła że mam szczęście bo nowe przyszły i są z paskami i igłami bo te co zostały oddane nie mają tego, w ogóle spisywała mnie z dowodu i taką jakby umowę podpisywałam
ja tez podpisywałam ale nie pamietam aby mówiła ze trzeba oddać. Hmmm najwyzej każą zapłacic...
Aylin a co do wczesniejszych wypowiedzimoze i wynajmowanie wyszloby na to samo ale nie byloby za te 30 lat wlasnego mieszkania
![]()
tylko czy ja tego dozyje????
Właśnie dlatego pytałam o ten rosołek, bo też zawsze gotuję osobno wszystko... Może niepotrzebnie?![]()
ja gotuje w jednym garnku. Na dole woda z mieskiem a na przystawce do gotawania na parze warzywka. Potem miksuje juz razem ale bez wywaru. Wodę dodaje z czajnika
Byłam w kinie ze znajomymi na hobbicie - ciekawe jak długo każą czekac na 2 część.
Iwon - powodzenia. Mnie czeka to w czwartek