Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no nie da się 
bolała troche przez 2 dni ,a potem to już bardzo , w sobote przykleiłam plaster rozgrzewający, dodatkowo smarowanie maścią i pomogło
oszczędzam ją jak moge , no ale jak :-( 

. Tak zapytałam, gdyby któraś z was była to by mi kupiła przy okazji, specjalnie to nie chciałabym żadnej z was fatygować
. 
my nadal czekamy i wypatrujemy.

Witam sie i ja
Aylin, Muńka, MSMickey dziewczyny bardzo dziękuję ale spokojnie z tymi pajacami bo jak mi wszystkie trzy zakupicie to moja mała tego nie przechodzi a raczej nie prześpi. Tak zapytałam, gdyby któraś z was była to by mi kupiła przy okazji, specjalnie to nie chciałabym żadnej z was fatygować
.
To która z Was będzie się wybierała na shoping ? bo już sama nie wiem z którą się dogadać
Muńka gratulacje dla Gabimy nadal czekamy i wypatrujemy.
Dużo zdrówka dla wszystkich siedmiomiesięczniaków, wszystkiego naj naj naj...![]()
Witam, wreszcie chwilka dla mnie tylko kawkę sobie zrobię A śpi K miał czas na bajkę, ale właśnie widzę, ze też usnąłnocka średnia Kuba kręcił się w łóżeczku co budziło A
potem przyszedł do nas na trzeciego
i wszystko było ok gdy mogłam spać na wznak, ale jak musiałam karmić A to zaniosłam K do babci do łózka- rano się obudził zły kto go zabrał z łóżeczka
Na 18ta mamy chirurga po pierwsze się boję, ze A będzie to bolałoa po drugie nie wiem jak dotrę, bo miasto zasypane- sypie od rana.

jak mi się uda zrobić fotkę to wstawię, ale to trwa chwilkę, więc nie wiem czy dam radę.