reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Oj ładnie,ładnie :tak:
Ja jak patrzę na moją A. to myśle sobie kiedy ona taka duża urosła :laugh2: .
Szkoda mi odstawiać od UU ale jak już jej nie wystarcza i interesuje ją wszystko wokoło to przeciez na siłe nie dam rady przedłużać pod przymusem. Dla mnie to były cudowne chwile, bardzo lubiłam jak sie przytulała i jak przełykała było słychać z każdym jej łyczkiem um um um um... :laugh2:
mi tez bylo ciezko odstawic i dlatego tak stopniowo to robilam az wkoncu samo zaniklo i mloda sie odzwyczaila. teraz jak jej podstawie cyca to nawet nie wie o co chodzi :-(

Sunshine zazdroszcze takiej wagi ... moj co prawda ostatnio prawie nie przybiera ale ponad 9 kg czuc na kregoslupie, wytrwalosci w cwiczeniach, a jak z katarem i kaszelkiem?

dzisiaj moim szalencem malym zajmowal sie prawie caly dzien tata... alez wypoczelam ... nawet sie przespalam z godzine ...
u nas juz lepiej gilaski tylko z rana po nocy wiec nie jest zle, antybol do czwartku ma brac, a kaszel teraz to tylko udawany zeby zwrocic na siebie uwage :-D

moj dzis mial wolne bo oboje rehabilitacje mielismy wiec wybralam sie spacerkiem do szpitala i troszke sie dotlenilam :-)

zaza- to zaszalalas :-D:-D:-D uwazaj bo sie upijesz jednym pifffkiem i bedziesz latwa :-D:-D:-D
od karmienia sie odzwyczaisz z czasem predzej mlody zapomni :tak::sorry:

josie- super ze skrocenie drzemek dziala oby tak dalej :tak::-)

reklama
witam wieczorowo :-)
spędziłam na szopingu pół dnia i kupiłam Kropce pajace welurkowe, jakieś body, sweterek itp. :happy: ale szczerze powiem że gdyby nie pustka na koncie to w smyku mogłabym kupować , kupować i jeszcze raz kupować :sorry: tyle cudnych rzeczy :tak:
sobie tez coś tam kupiłam ale tak symbolicznie tylko

josie super że taka poprawa ze spaniem u was, brawo!
Iwon gratki dla starszaka! musisz być dumna :-p

Witam

Zaraz Was będę nadrabiać. Chłopaki śpią wiec chwila dla siebie :tak:

U nas dzisiaj wielki dzień:-DPierwszy ząbek, pierwszy raz stanął sam przy ławie, i zaczął pełzać. Nie jest to raczkowanie ale potrafi się juz przemieścić.

nic idę Was poczytać

Munka- kolejna nocka? to chyba juz tak zostanie :tak: jak moja zaczela przesypiac to pierszy tydzien nie wierzylam i czekalam na skuche ale sie nie doczekalam i mam nadzieje nie doczekam :biggrin2:

obyś miała rację!!!:biggrin2:
Oj ładnie,ładnie :tak:
Ja jak patrzę na moją A. to myśle sobie kiedy ona taka duża urosła :laugh2: .
Szkoda mi odstawiać od UU ale jak już jej nie wystarcza i interesuje ją wszystko wokoło to przeciez na siłe nie dam rady przedłużać pod przymusem. Dla mnie to były cudowne chwile, bardzo lubiłam jak sie przytulała i jak przełykała było słychać z każdym jej łyczkiem um um um um... :laugh2:

Ja też uwielbiałam te chwile i czasami smutno mi się robi, jak pomyślę, że to już za mną... Pociesza mnie jedynie to, że liczę w przyszłości na kolejnego ssaka :-)

Byłam w SMYKU i niestety nie było już tych tańszych pajaców:no:

r
nie opuszczę!!!!! o nie!!!!!!!!:-p pewnie z pracy będę zaglądać :)

:-D:-D

Kupiłam siateczkę!! :-) Jutro zobaczymy, czy G zaakceptuje nowy wynalazek.

W SMYKU nadal mega przeceny.

polaa - no proszę ile nowości!! super, gratulacje!:-)

Aga pisałam juz na fb ale się powtórzę, dzielnego masz synka. Super, ze juz po wszystkim :tak:

Josie ale slodziak z Jasia :tak:rewelacyjnie wygląda w tym łóżeczku.

Papitkaa konkretna wagę ma synus ;-) duży synus.

Buterfly tak, ja byłam na tej diecie. I ją polecam. Są efekty i po niej skurczył mi się bardzo żołądek bo juz tak nie jem jaj przed dieta. Powodzenia

Rysica gratuluje zabka :tak:

MsMickey widziałam zdjęcie na fb, super "podwójna" Gosia :-D
Zaza koniecznie zaglądaj do nas z pracy ;-) dobrze, ze nas nie opuścisz. Powodzenia w pracy.
Iwon gratulacje dla Kornela.

Gratuluje wszystkim przesłanych nocek.

obyś miała rację!!!:biggrin2:

Ja też uwielbiałam te chwile i czasami smutno mi się robi, jak pomyślę, że to już za mną... Pociesza mnie jedynie to, że liczę w przyszłości na kolejnego ssaka :-)

Byłam w SMYKU i niestety nie było już tych tańszych pajaców:no:

Kupiłam siateczkę!! :-) Jutro zobaczymy, czy G zaakceptuje nowy wynalazek.

Muńka mój świat przez to się nie zawali ;-) i tak bardzo Ci dziękuję :tak: a co do siateczki to u nas rewelacji nie było.

Dzień dobry wieczór.
Szkolenie sie na dziś juz dawno skonczyło, dzieć śpi, męża wysłałąm na pijaństwo. A sama siedze i sie nuuuudze. Ale fajnie mi :) Łykcik mój w nocy obudziła się 2 razy. Więc jak na nia to mega sukces. Jutro straszny dzień. Szkolenie tu, egzamin, przejechać do domu, wykąpąc i uśpić łykcika i uderzyć na wawe. A na dodatek u nas ślisko jak na lodowisku. Więc tydzień będę jechać....

MIłego dnia dziewczeta.

edit - Waris pamiętaj ze masz jeszcze mnie :) w sobotę moze jeszcze będą :)

Aylin to ty tez będziesz w czwartek w Wawie? A w sprawie pajaców, to będziesz na zakupach dopiero w sobotę, tak? I jak jeszcze będą to kupisz i mi prześlesz pocztą?

Mnie to ogólnie wyjazd w góry napawał by optymizmem nawet gdybym była sama z małą :tak:

Witam :) ale jestem zmęczona- byłam na spacerze i ukradłam pomysł Rysicy z sankami i wózkiem :D ale przy tych zaspach było ciężko :D A potem większość dnia miałam gości :) pół dnia koleżanka z synkiem w wieku A, a drugie pół dnia z 3,5latkiem- ta jedna jest lekarzem pediatrą na hematologi więc ją podpytałam jak widzi A- powiedział, ze super i tylko się cieszyć :), a i wygląda jak PĄCZEK W MAŚLE :D
A po wczorajszym zabiegu tylko wieczorkiem pomarudził, a potem szok pierwsza przespana NOC od 23ej-6:30 bez pobudki żadnej :) myślałam, ze piersi mi pękną nad ranem- oczywiście spaliśmy do prawie 9tej.
Co do lekarza to chodziło mu, ze ponoć zbladłam strasznie, ale co się dziwić jak widziałam jak mu jakieś nożyce do buzi wsadza.

Zaza, ale poszalałaś :)

Pola gratki dla Wojtusia :)

Papitka masz co nosic :)

Iwon gratki dla Kornela- zdolniacha!!

MsMickey ślicznota!!

reklama
Aylin to ty tez będziesz w czwartek w Wawie? A w sprawie pajaców, to będziesz na zakupach dopiero w sobotę, tak? I jak jeszcze będą to kupisz i mi prześlesz pocztą?

Mnie to ogólnie wyjazd w góry napawał by optymizmem nawet gdybym była sama z małą :tak:

Będę przejeżdzać w środę w nocy koło wawy a w czwartek ikeowo na Targówku mam zamiar nawiedzić.
A w sobotę planuje do smyka pojechać i dla mojej laski pajace na 80 cm zakupić. A jaki chcesz rozmiar? i wzór? bo widziałam bodajże 3 po 35 zł. Zresztą głupie pytanie zadaje :) bo kwestia jest taka - co jeszcze będzie w sobote....

Do góry