Kolejna przeprawa z obiadkiem...gdyby ona jeszcze nie wiedziała, że plucie powoduje pozbycie się wszystkiego z buzi....
aż do Siory zadzwoniłam, żeby się wyżalić, bo cierpliwość traciłam. Nie wiem już co mam jej dawać. Dziś idę po siateczkę, ale nie wiem czy będzie, bo póki co tylko w jednym sklepie widziałam.
Skończyło się na mleku...
:-
-( nie opuszczaj nas!!!!! Na pewno czasu będzie mniej...ehhh...
Jak tak dalej pójdzie to w ciągu dnia max dwie strony będą zapełnione;-);-)
;-)
jeszcze niedawno ja Tobie zazdrościłam!! hehe!! pewnie niedługo się to zmieni;-)
mlodak - dzięki, zaraz sprawdzę co i jak.
aż do Siory zadzwoniłam, żeby się wyżalić, bo cierpliwość traciłam. Nie wiem już co mam jej dawać. Dziś idę po siateczkę, ale nie wiem czy będzie, bo póki co tylko w jednym sklepie widziałam.Skończyło się na mleku...
dziewczyny ja też kocham bb, ale nie mam czasua co to będzie jak wrócę do pracy
to już w następny czwartek
czy któraś wraca ze mną?
a u nas tak:
*byłam na wizycie prywatnej w związku z AZS i odstawiam małego od cyca, ale dała nam babka nadzieję na lepsze jutro
*młody zaczął podciągać się w łóżeczku do stania, wczoraj D mnie zawołał, ale mu nie wierzyłam, że sam to zrobił a dziś widziałam na własne oczya najfajniej jak podciągnął się za szczebelki do "stania" na kolankach i z tej pozycji sobie usiadł, to się tak głośno zaczął śmiać ze szczęścia, że aż się zanosił
![]()
:-
Jak tak dalej pójdzie to w ciągu dnia max dwie strony będą zapełnione;-);-)
Muńka Ty farciaro, kolejna nocka udana, a ja tu od piątej nie śpię![]()
;-)
jeszcze niedawno ja Tobie zazdrościłam!! hehe!! pewnie niedługo się to zmieni;-)mlodak - dzięki, zaraz sprawdzę co i jak.
czy któraś wraca ze mną?

teraz umie wstać trzymając się za moje nogi :-)
dosłownie lód - warstwę która miała z pół centymetra

.