reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Witamy jednak bez nowego ząbka :sorry:
Mała nieco wcześniej dzisiaj wstała i już zalicza drzemkę, więc spokojnie jem śniadanko :tak:
Josie mnie mąż podebrał ostanie 50zł nie mówiąc mi o tym, a ja w sklepie przy kasie i nie mam czym zapłacić :baffled:
Ja kiedyś stałam w zajebiście długiej kolejce do bankomatu tylko po to, aby już przy nim się dowiedzieć, że M wziął moją kartę :confused2:
Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam :baffled:
Zuch chłopak! :tak:

To może faktycznie powinnaś przebadać hormony znowu? Badałaś w ogóle po ciąży? Bo z tego co wiem, to niedoczynność często występuje...

Jestem jestem.
Dziś Goch ma ciężki wieczór. Pe ok 6 chciał przywiercic półkę do ściany. Ściany mamy jak z kamienia więc pozyczylismy mloto wiertarke od kumpeli. Pe włączył a Gocha się przestraszył i w płacz. Bez histerii ale chodziłam z nią po klatce, żeby się uspokoiła bo poplakiwala. No a potem na widok Piotra i bałaganu w pokoju (po wierceniu). Uspokoiła się dopiero ok 7, gdy weszlam z nią do wanny.
Teraz jeszcze po cycu wybudza się...
Pe mówi: no to sobie narobilem :-(
Bidulka :-(
Właśnie zadzwonił do mnie D i mi powiedział, że auto mam tak oblodzone, że prawdopodobnie go nie otworzę- on próbował przed 6 i nie dał rady a jeśli urwę klamkę to mnie zamorduje:confused2: Hmmmm może mi się nie uda dostać i czeka mnie WOLNE:happy:

Edek: Chciałam powiedzieć jeszcze, że mój syn w nocy dał mi tak popalić, że już koło 3 zaczęłam odliczać czas do 6, bo będę mogła już wstać i iść do pracy:baffled: Normalnie jest gorzej niż źle, że już takie myśli mnie nachodziły:nerd:
Udało się?
My od jakiegoś czasu nie możemy otworzyć bagażnika :confused2:

Nocki współczuję...

załamka normalnie...:( więc podjęłam szybko decyzję i od wczoraj jestem na diecie norweskiej...więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała...
&&&&&&&&&&&&

Na czym polega ta dieta?

Dzień dybry :confused2:

A, no i wczoraj M. był na wywiadówce i pochwalę się, że moje genialne, zdolne po mamusi dziecię :-p przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę :rofl2:
Gratulacje! :tak:

Chciałam iść z Zośką do koleżanki, która ma małego Jasia, ale nie wiem, czy mi się chce w tym mrozie... I obawiam się, czy ujadę w tym śniegu?

reklama
Dzieciow mi przybyło;-)

Załączniki

• 2013-01-22 11.31.53.jpg
    2013-01-22 11.31.53.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 2013-01-22 11.32.13.jpg
    2013-01-22 11.32.13.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 56
Dzień dybry :confused2:

Moje dziecię postanowiło wstać dzisiaj o 5-tej :confused2: Nieważne, że budzik miał zadzwonić 55 minut później :eek:

W dodatku zostawiłam wczoraj w pracy klucze od firmy i musiałam rano jeździć z M., bo inaczej bym kwitła pod drzwiami dobre 40 minut. Ech, nie ma to jak zacząć pozytywnie dzień.

Przynajmnie Josie mnie rozbawiła swoim spostrzeżeniem o kutasku :-D

Pamka i co, i co, pojechałaś do pracy?

Ja mam jutro wolne, bo będę biegała ze starszakiem po lekarzach.

A, no i wczoraj M. był na wywiadówce i pochwalę się, że moje genialne, zdolne po mamusi dziecię :-p przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę :rofl2:

to juz koniec semestru?! matko jak ten czas leci!

kasia.natka
milych zakupkow :tak: pochwal sie co upolowalas. ja chyba musze meza namowic bo u mnie juz zero na koncie od tygodnia

U nas znów nocka przespana :-D:-D aż się boję, że się przyzwyczaję!! fakt, że po zaśnięciu obudziła się i wojowała do 21.00, no ale potem już spała do 5.30. Gdyby nie to, że mężulek zaczął kaszleć (czego nie pamięta i nie wie czemu kaszlał), to spałaby dłużej. Dałam jej cyca i dospałyśmy do 8.00:-D

ja moge tylko pozniej mi sie te posty nie chca kasowac i za kazdym razem jak klikam odpowiedz to mam 15 zaleglych postow.... najgorsze ze nie wiem jak to usunac!!!

Wszystkiego najlepszego dla siedmiomiesieczniakow!!!!!!

Munka tak masz mozliwosc w komorce mutlicytaty robic.

A jak to się robi??

HAHA Iwon na dobranoc zadbalas o karnego kutaska!:-D:laugh2::-D:laugh2:

a moj w lozeczku turystycznym robi tak:

Zobacz załącznik 533215

hehe :-D mój chrześniak robił tak samo i mieliśmy z niego niezłą polewkę:-)

Dzień dobry dziewczynki;) Melduje się po kilku dniach nieobecności:D Jak mąż w domu to nie ma czasu nawet na chwile siąść na bb;/ U nas może być... nocki średnie, chociaż i tak już lepiej, bo za przykładem Młodaka, daje małej na noc meliskę i faktycznie troszkę pomaga;) Ja w niedziele prawie przeżyłam zawał stając na wagę i widząc liczbę moich kg:szok: załamka normalnie...:( więc podjęłam szybko decyzję i od wczoraj jestem na diecie norweskiej...więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała...

&&&&&&&&&&&&&&&&

u nas odpukac ostatnio nocki spokojne, zdarza sie jedna pobudka jak mlody zaczyna wedrowac przez sen po lozeczku i np uderzy glowka albo nie moze sie dalej przesunac ...

bylismy u lekarza no i jeszcze jest cos w oskrzelach przedluzyla antybiotyk do piatku ehhhh

ehh...oby już było czysto po skończonej terapii!! &&&&&

Pięęęęęknie :-D

Witam
My już po szczepieniu teraz dopiero na 9 miesiecy bilans tylko będzie. Niunio waży 9760g.:-D

ładna waga :tak:

Dzieciow mi przybyło;-)

:-D:-D:-D

Muńka jesli korzystasz z wersji mobilnej to multicytat to taka ikonka z plusikiem pod kazdym postem z prawej strony.
Możesz tez zrobic pelna wersje bb na gorze masz taki napis i wtedy wyglad jak na kompie jest.

dziewczyny ja też kocham bb, ale nie mam czasu :( a co to będzie jak wrócę do pracy :( to już w następny czwartek:szok: czy któraś wraca ze mną? :)

spóźnione wszystkiego najlepszego dla Wiktorka!!!

Aga, to ci lekarz powiedział :/

josie zdjęcie w łóżeczku boskie!!! a skoro mąż nie zauważył braku gotówki, to uważaj, żeby cię nie wciągnęło ;)

Pamka to Julian zdolniacha, lada dzień zacznie gadać :) a tych "złych" myśli to się nie wstydź i nie żałuj, też mam często podobne i dam sobie rękę uciąć, że większość z nas ma hehe
w moim aucie zamarza często klamka w prawych drzwiach i musze wtedy od wewnątrz otwierać :baffled:

MsMickey to nieprzyjemna przygoda dla Gosi :( oby tylko jednorazowo tak zareagowała

Kasienka no co za choróbsko! :( zdrówka dla Nikosia!!!!!!

Iwon gratki dla Kornela!!! a Julek pewnie z zazdrości o starszaka postanowił się zemścić ;-):-D

a u nas tak:
*byłam na wizycie prywatnej w związku z AZS i odstawiam małego od cyca, ale dała nam babka nadzieję na lepsze jutro ;)
*młody zaczął podciągać się w łóżeczku do stania, wczoraj D mnie zawołał, ale mu nie wierzyłam, że sam to zrobił a dziś widziałam na własne oczy :) a najfajniej jak podciągnął się za szczebelki do "stania" na kolankach i z tej pozycji sobie usiadł, to się tak głośno zaczął śmiać ze szczęścia, że aż się zanosił:-D

No i Robalu ;-) bo tak troszkę przypomina dzdzownicę, gdy leży na brzuchu i się wije po podłodze...

:-D:-D:-D dobre

Dzieciow mi przybyło;-)

:-)

Gratuluję i jednocześnie trochę wam zazdroszczę tych postępów, ja nie mam czym was zaskoczyć, młoda jest leniuchem do potęgi entej ( po tatusiu).

Iwon gratki dla starszaka, stosujecie jakieś nagrody za postępy w nauce?

Zaza u nas też już prawie koniec cycusia, parmu mam jak na lekarstwo, rano sobie ciut pociumka i na wieczór jej też daję ale żeby się nim najadała to nie, zawsze po flaszka mleka musi być.
Papitka ładna waga :tak:, pewnie czujesz w rękach, hmm...

Moja kolezanka miała golfa do którego w zimę "wsiadała" przez bagażnik :tak::-D

reklama
Maćku mnie by się nie chciało wyłazić na taki ziąb :sorry:

MsMickey
słodka podwójna łobuziara ;)

Muńka Ty farciaro, kolejna nocka udana, a ja tu od piątej nie śpię :-p

Zaza czyli jednak koniec z UU? Czy nie, bo napisałaś, że jest dla Was jakaś nadzieja :blink:

Waris jak najbardziej są nagrody :tak: Za ładne wyniki w I semestrze ma obiecany dostęp do tableta przez całe ferie po 2 h dziennie :-p. A jak pięknie zakończy rok, kupujemy prezent - pewnie zażyczy sobie jakieś wypasione lego :cool2:

Do góry