Witamy jednak bez nowego ząbka
Mała nieco wcześniej dzisiaj wstała i już zalicza drzemkę, więc spokojnie jem śniadanko

To może faktycznie powinnaś przebadać hormony znowu? Badałaś w ogóle po ciąży? Bo z tego co wiem, to niedoczynność często występuje...
My od jakiegoś czasu nie możemy otworzyć bagażnika
Nocki współczuję...
Na czym polega ta dieta?

Chciałam iść z Zośką do koleżanki, która ma małego Jasia, ale nie wiem, czy mi się chce w tym mrozie... I obawiam się, czy ujadę w tym śniegu?
Mała nieco wcześniej dzisiaj wstała i już zalicza drzemkę, więc spokojnie jem śniadanko
Ja kiedyś stałam w zajebiście długiej kolejce do bankomatu tylko po to, aby już przy nim się dowiedzieć, że M wziął moją kartęJosie mnie mąż podebrał ostanie 50zł nie mówiąc mi o tym, a ja w sklepie przy kasie i nie mam czym zapłacić![]()

Zuch chłopak!Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam![]()

To może faktycznie powinnaś przebadać hormony znowu? Badałaś w ogóle po ciąży? Bo z tego co wiem, to niedoczynność często występuje...
Bidulka :-(Jestem jestem.
Dziś Goch ma ciężki wieczór. Pe ok 6 chciał przywiercic półkę do ściany. Ściany mamy jak z kamienia więc pozyczylismy mloto wiertarke od kumpeli. Pe włączył a Gocha się przestraszył i w płacz. Bez histerii ale chodziłam z nią po klatce, żeby się uspokoiła bo poplakiwala. No a potem na widok Piotra i bałaganu w pokoju (po wierceniu). Uspokoiła się dopiero ok 7, gdy weszlam z nią do wanny.
Teraz jeszcze po cycu wybudza się...
Pe mówi: no to sobie narobilem :-(
Udało się?Właśnie zadzwonił do mnie D i mi powiedział, że auto mam tak oblodzone, że prawdopodobnie go nie otworzę- on próbował przed 6 i nie dał rady a jeśli urwę klamkę to mnie zamordujeHmmmm może mi się nie uda dostać i czeka mnie WOLNE
Edek: Chciałam powiedzieć jeszcze, że mój syn w nocy dał mi tak popalić, że już koło 3 zaczęłam odliczać czas do 6, bo będę mogła już wstać i iść do pracyNormalnie jest gorzej niż źle, że już takie myśli mnie nachodziły
![]()
My od jakiegoś czasu nie możemy otworzyć bagażnika

Nocki współczuję...
&&&&&&&&&&&&załamka normalnie...więc podjęłam szybko decyzję i od wczoraj jestem na diecie norweskiej...więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała...
Na czym polega ta dieta?
Gratulacje!Dzień dybry
A, no i wczoraj M. był na wywiadówce i pochwalę się, że moje genialne, zdolne po mamusi dziecięprzyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę
![]()

Chciałam iść z Zośką do koleżanki, która ma małego Jasia, ale nie wiem, czy mi się chce w tym mrozie... I obawiam się, czy ujadę w tym śniegu?

przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę

załamka normalnie...