reklama
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
He, he Josie Jasiek widać przepada za łóżeczkiem turystycznym 

Agaundpestka fajnie, że już po zabiegu i A dobrze go zniósł
Znieczulali go jakoś? Co do lekarza to może chodziło o to, że jesteś zmęczona
Właśnie zadzwonił do mnie D i mi powiedział, że auto mam tak oblodzone, że prawdopodobnie go nie otworzę- on próbował przed 6 i nie dał rady a jeśli urwę klamkę to mnie zamorduje
Hmmmm może mi się nie uda dostać i czeka mnie WOLNE
Edek: Chciałam powiedzieć jeszcze, że mój syn w nocy dał mi tak popalić, że już koło 3 zaczęłam odliczać czas do 6, bo będę mogła już wstać i iść do pracy
Normalnie jest gorzej niż źle, że już takie myśli mnie nachodziły

Agaundpestka fajnie, że już po zabiegu i A dobrze go zniósł
Znieczulali go jakoś? Co do lekarza to może chodziło o to, że jesteś zmęczona
Właśnie zadzwonił do mnie D i mi powiedział, że auto mam tak oblodzone, że prawdopodobnie go nie otworzę- on próbował przed 6 i nie dał rady a jeśli urwę klamkę to mnie zamorduje
Hmmmm może mi się nie uda dostać i czeka mnie WOLNE
Edek: Chciałam powiedzieć jeszcze, że mój syn w nocy dał mi tak popalić, że już koło 3 zaczęłam odliczać czas do 6, bo będę mogła już wstać i iść do pracy
Normalnie jest gorzej niż źle, że już takie myśli mnie nachodziły
Ostatnia edycja:
butterfly:)
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki
Melduje się po kilku dniach nieobecności
Jak mąż w domu to nie ma czasu nawet na chwile siąść na bb;/ U nas może być... nocki średnie, chociaż i tak już lepiej, bo za przykładem Młodaka, daje małej na noc meliskę i faktycznie troszkę pomaga
Ja w niedziele prawie przeżyłam zawał stając na wagę i widząc liczbę moich kg
załamka normalnie...
więc podjęłam szybko decyzję i od wczoraj jestem na diecie norweskiej...więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała...
załamka normalnie...Kasienka_
u nas odpukac ostatnio nocki spokojne, zdarza sie jedna pobudka jak mlody zaczyna wedrowac przez sen po lozeczku i np uderzy glowka albo nie moze sie dalej przesunac ...
bylismy u lekarza no i jeszcze jest cos w oskrzelach przedluzyla antybiotyk do piatku ehhhh
Josie super Jasiu wyglada
Aga dzielny Antos ...
Pamka przedluzacz i suszarka
Mlodak napisz jak sie sprawdzil spiwrek
MsMickey do takich halasow to trzeba przyzwyczajac wczesniej ... moj tez jeszcze jak bylam w ciazy to sie nasluchal no i po ciazy tez ... wiec jak i Jas remonty ma we krwi ...
bylismy u lekarza no i jeszcze jest cos w oskrzelach przedluzyla antybiotyk do piatku ehhhh
Josie super Jasiu wyglada
Aga dzielny Antos ...
Pamka przedluzacz i suszarka
Mlodak napisz jak sie sprawdzil spiwrek
MsMickey do takich halasow to trzeba przyzwyczajac wczesniej ... moj tez jeszcze jak bylam w ciazy to sie nasluchal no i po ciazy tez ... wiec jak i Jas remonty ma we krwi ...
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dzień dybry 
Moje dziecię postanowiło wstać dzisiaj o 5-tej
Nieważne, że budzik miał zadzwonić 55 minut później 
W dodatku zostawiłam wczoraj w pracy klucze od firmy i musiałam rano jeździć z M., bo inaczej bym kwitła pod drzwiami dobre 40 minut. Ech, nie ma to jak zacząć pozytywnie dzień.
Przynajmnie Josie mnie rozbawiła swoim spostrzeżeniem o kutasku
Pamka i co, i co, pojechałaś do pracy?
Ja mam jutro wolne, bo będę biegała ze starszakiem po lekarzach.
A, no i wczoraj M. był na wywiadówce i pochwalę się, że moje genialne, zdolne po mamusi dziecię
przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę 

Moje dziecię postanowiło wstać dzisiaj o 5-tej
Nieważne, że budzik miał zadzwonić 55 minut później 
W dodatku zostawiłam wczoraj w pracy klucze od firmy i musiałam rano jeździć z M., bo inaczej bym kwitła pod drzwiami dobre 40 minut. Ech, nie ma to jak zacząć pozytywnie dzień.
Przynajmnie Josie mnie rozbawiła swoim spostrzeżeniem o kutasku

Pamka i co, i co, pojechałaś do pracy?
Ja mam jutro wolne, bo będę biegała ze starszakiem po lekarzach.
A, no i wczoraj M. był na wywiadówce i pochwalę się, że moje genialne, zdolne po mamusi dziecię
przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę 
kasia.natka
dzień dobry :-)
jestem dziś trzecia
czyli większość wróciła już do pracy a ja mam urlop
u nas nocka dziś lepsza ale od jakiegoś czasu Misia nie śpi całą noc tylko ma 2-3 pobudki na smoka
a kiedyś tak pięknie spała do 7-8 tylko nad ranem smoczek a teraz zasypia ze smokiem w nocy trzeba go znów jej dać no i wstaje 6-7...
)
moja Misia też się dzieli - w wanience daje mi termometr i lubi jak stukam w niego zębami
i co zrobiłam ostatnio - ugryzłam termometr razem z jej paluszkiem aż się biedactwo popłakało
durna matka!
zmykam bo wyprzedaże wzywają ;-)
edit - byłam trzecia jak zaczynałam pisać
jestem dziś trzecia
czyli większość wróciła już do pracy a ja mam urlop
u nas nocka dziś lepsza ale od jakiegoś czasu Misia nie śpi całą noc tylko ma 2-3 pobudki na smoka
a kiedyś tak pięknie spała do 7-8 tylko nad ranem smoczek a teraz zasypia ze smokiem w nocy trzeba go znów jej dać no i wstaje 6-7...kochana nawet mówić mi się nie chceKasia.natka jaki brzuch jaki tylek ?
my mówimy Kropka i to się już tak przyjęło że co raz więcej osób tak mówiMy na mąłą mówimy siajtunia - gdy była malutka tak się wiła, siajtała ), bąbelek, żabka, kluseczka...
witaj w klubie (niechlubnym niestetyKasia.Natka ja też dla siebie nic nie kupuję.
)dobrze że już po wszystkim a Antoś szybko dojdzie do siebie &&&Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam![]()
u nas to samo - szuranie po siatce i drapanie (niestety bo ten dźwięk jest straszny)Niunia własnie śpi obok mnie w łóżeczku turystycznym - strasznie jej sie spodobało. Szczególnie jeżdzenie pazurkami po siatce.
-
moja Misia też się dzieli - w wanience daje mi termometr i lubi jak stukam w niego zębami
i co zrobiłam ostatnio - ugryzłam termometr razem z jej paluszkiem aż się biedactwo popłakało
durna matka!zmykam bo wyprzedaże wzywają ;-)
edit - byłam trzecia jak zaczynałam pisać

Noc taka sobie. Niestety skleroza znow zapomniała o melisie. Na dzisiaj juz mam. Zdecydowanie nam pomaga.
Kasieńka spiworek sprawdzil sie super. Mimo kręcenia sie nie mial młody możliwości rozkopania. Ale na brzuch i tak sie przekrecil
))))
Wcześniej tez spal w spiworku ale wyrósł z niego a jak dla mnie to świetne rozwiązanie jest.
Josie ja też myślę i rezygnacji z jednej drzemki w cciągu dnia tylko jak to zrobić skoro dziecię samo pada na glebę.
Sunshine daj tego linka do filmiku bo ja na fb nie wejdę z komórki.
Kasieńka spiworek sprawdzil sie super. Mimo kręcenia sie nie mial młody możliwości rozkopania. Ale na brzuch i tak sie przekrecil
Wcześniej tez spal w spiworku ale wyrósł z niego a jak dla mnie to świetne rozwiązanie jest.
Josie ja też myślę i rezygnacji z jednej drzemki w cciągu dnia tylko jak to zrobić skoro dziecię samo pada na glebę.
Sunshine daj tego linka do filmiku bo ja na fb nie wejdę z komórki.
MsMickey
Dzień doberek :-)
Iwon nie za dużo przyjemności na wieczór, hę???
Aga, fajnie, że tak w miarę bezboleśnie. A jeśli lekarz widzi zmęczenie, to się pyta. Na pewno o to chodziło.
Iwon synus madrusek po mamusi... gratulacje:-):-):-)
Goch właśnie usnela.
My mówimy na nią (i do niej): Gocha, Gosiaczek, Gochania/Gosiania, Goga (tak głównie moja siostra), Gośkun/a (tak że skandynawska ;-))
No i Robalu ;-) bo tak troszkę przypomina dzdzownicę, gdy leży na brzuchu i się wije po podłodze...
Kasia.natka pochwal się potem :-)
U nas noc nie wiem jaka, wyrzucam że świadomości ile razy się budzilam do Gochy.
Minie jej to kiedyś... tak sobie powtarzam...
Kasienka Gocha na wiertarke nic. Tylko ta mlotowiertarka ma inne uderzenie i tego się przestraszyla.
Josie zabawne zdjęcie:-):-):-) Nowy lizak dla synka:-)
edek: Iwon jak to piątki, dają tam oceny?
Iwon nie za dużo przyjemności na wieczór, hę???
Aga, fajnie, że tak w miarę bezboleśnie. A jeśli lekarz widzi zmęczenie, to się pyta. Na pewno o to chodziło.
Iwon synus madrusek po mamusi... gratulacje:-):-):-)
Goch właśnie usnela.
My mówimy na nią (i do niej): Gocha, Gosiaczek, Gochania/Gosiania, Goga (tak głównie moja siostra), Gośkun/a (tak że skandynawska ;-))
No i Robalu ;-) bo tak troszkę przypomina dzdzownicę, gdy leży na brzuchu i się wije po podłodze...
Kasia.natka pochwal się potem :-)
U nas noc nie wiem jaka, wyrzucam że świadomości ile razy się budzilam do Gochy.
Minie jej to kiedyś... tak sobie powtarzam...
Kasienka Gocha na wiertarke nic. Tylko ta mlotowiertarka ma inne uderzenie i tego się przestraszyla.
Josie zabawne zdjęcie:-):-):-) Nowy lizak dla synka:-)
edek: Iwon jak to piątki, dają tam oceny?
Ostatnia edycja:
reklama