Sunshine6
Fanka BB :)
Kasia.natka- u nas byal kropeczka przed swietami a teraz jej nie ma i zeba tez nie ma 
a napewno to nie bylo jedzenie bo w tym samym miejscu bylo przed dobrych kilka dni
moze ma niewidocznego zeba
Josie- widze, ze uczymy szkraby tego samego :-)
moja "pa, pa" nauczyla sie tuz przed powrotem z PL czyli na poczatku stycznia. i wten sam sposob. mowilismy papapa i machalismy raczka i zaskoczyla, ona wogole jest jak papuga pokazej jej cos a ona zaraz powtarza, tak bylo ze gasienica na kolkach pe pokazal jak ciagnac za sznureczek i jezdzi i teraz tak robi
Ale ceny chyba z Pl zamowie http://www.ebay.co.uk/itm/Infant-Ba...-/300668499174?pt=Feeding&hash=item46013d34e6
kasienka- z ta mysza moze tak byc, jak byla such to sie wagi nie wyczuje, kurcze a ja mam jeszcze 3 paczki musze kazda przejzec
munka- kurcze ja tez przeoczylam, ze jest silikonowa
i cwaniara jestes, ciemna masz a ja glupia biala
ale tylko taka byla w sklepie, chyba musze na ebay pogrzebac 
W piatek baluje!!!!!!!!!!!!!!!! czyli wychodne z laskami
pierwszy raz od porodu
chyba wroce na czworaka 

a napewno to nie bylo jedzenie bo w tym samym miejscu bylo przed dobrych kilka dni
moze ma niewidocznego zeba
Josie- widze, ze uczymy szkraby tego samego :-)
moja "pa, pa" nauczyla sie tuz przed powrotem z PL czyli na poczatku stycznia. i wten sam sposob. mowilismy papapa i machalismy raczka i zaskoczyla, ona wogole jest jak papuga pokazej jej cos a ona zaraz powtarza, tak bylo ze gasienica na kolkach pe pokazal jak ciagnac za sznureczek i jezdzi i teraz tak robi
Ale ceny chyba z Pl zamowie http://www.ebay.co.uk/itm/Infant-Ba...-/300668499174?pt=Feeding&hash=item46013d34e6
kasienka- z ta mysza moze tak byc, jak byla such to sie wagi nie wyczuje, kurcze a ja mam jeszcze 3 paczki musze kazda przejzec

munka- kurcze ja tez przeoczylam, ze jest silikonowa
i cwaniara jestes, ciemna masz a ja glupia biala
ale tylko taka byla w sklepie, chyba musze na ebay pogrzebac 
W piatek baluje!!!!!!!!!!!!!!!! czyli wychodne z laskami
pierwszy raz od porodu
chyba wroce na czworaka 

Ostatnia edycja:

ciekawe tylko czy to dzięki zwiększeniu ilości kleiku w wieczornym mleczku do 2 miarek