reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

ja mam siateczke silikonowa, i jest super jesli chodzi o czyszczenie :)

no wlasnie nie wiem co z ta mysza, czy mozna dawac kaszke dziecku przez 2 dni i nie zauwazyc ze w srodku cos tak wielkiego jest? no i jak podnosi sie torebke to sie nie da wyczuc? :sorry2:
co nie zmienia faktu ze dzis chyba kupie takie drobne sitko. do tej pory wszystko przesypywalam do puszek wiec cos wiekszego bym zauwazyla ale jakies mniejsze drobinki, np szklo...

reklama
ja mam siateczke silikonowa, i jest super jesli chodzi o czyszczenie :)

no wlasnie nie wiem co z ta mysza, czy mozna dawac kaszke dziecku przez 2 dni i nie zauwazyc ze w srodku cos tak wielkiego jest? no i jak podnosi sie torebke to sie nie da wyczuc? :sorry2:
co nie zmienia faktu ze dzis chyba kupie takie drobne sitko. do tej pory wszystko przesypywalam do puszek wiec cos wiekszego bym zauwazyla ale jakies mniejsze drobinki, np szklo...

Nie wiedziałam, że są silikonowe i właśnie dziś przy myciu myślałam o tym, czemu nie zrobią ich z innego materiału!:-) ja też chcę taką!!

Poza tym chyba waga takiej kaszki byłaby większa i myślę, że ciężko byłoby to przeoczyć.
Moja Siorka niestety też znalazła kiedyś u siebie w kuchni mysz... ( w bloku na 4 piętrze) :baffled:

ale produkujecie ... dziec spal mi dzisiaj 2 godziny ufff teraz tez spi ale jakos niespokojnie

zjadl dzisiaj obiadek i to tak ladnie ze w szoku bylam, jedyne co to znowu mamy lyzeczke z ktorej nauczyl sie jesc no i wlalam obiadek do takiego garnuszka z ktorego czasem ja jem ...

ale znowu chyba cos idzie bo tak sie slini ze wszystko wkolo mokre ...

Muńka fajnie ze tak ladnie zjadla :)

MsMickey trzymam kciuki zeby bylo dobrze a badanko jak najmniej bolesne

Claudette dobrze ze jest zdrowa :) no i waga piekna, moj 10 nie chce przekoczyc ...

Waris dobrze ze sie za ta szybe :)

Maćku czasem tak jest ze ostatni zauwazy zainteresowany :)

Josie ja jakos nie moge go nauczyc :p bo rzadko ma mozliwosc robienia przez te chorobska:D ale gratuluje nowej umiejetnosci :D
a co do siateczek spotkalas sie z takimi silikonowymi gdzies w krakowie w sklepie zwyklym? czy tylko all

no niestety z kaszkami nestle byla juz afera... bylo kiedys w nich szklo... wiec jakos mnie mysz nie dziwi, jesli byla zasuszona to nie bedzie ciezka i wagi innej sie nie odczuje ... a poza tym mogla byc na samym dnie a do samego dna nie wpycha chyba zadna lyzeczki, a przy kolejnym braniu czy odkladaniu potrzasnelo sie torebka i zaczela troche wystawac a wtedy zauwazyla ... to tylko teoria ale rozne rzeczy sie zdarzaja,

ja kiedys slyszalam o myszy w chlebie

albo np http://www.sfora.pl/Szczurze-noworodki-w-jedzeniu-dla-dzieci-Wpadka-Nestl-a49361

Ostatnia edycja:
kasienka nie widzialam w sklepie nigdzie tych gryzakow niestety.
No moze masz racje z ta kaszka, ja sie nie upieram. W sumie raz widzialam zasuszona mysz w schronisku - wskoczyla do pustego kosza na smieci i juz nie wyszla :dry: no ale jej nie dotykalam oczywiscie

hej laski :-)
u nas fajna nocka bo Misia spała pięknie do 6:10 a ze smokiem dospała jeszcze godzinkę :happy: ciekawe tylko czy to dzięki zwiększeniu ilości kleiku w wieczornym mleczku do 2 miarek :sorry2: sprawdzimy dzisiaj ;-)

no i powiedzcie mi czy jak wychodzi ząb to widać taką białą kropeczkę malutką? bo Misia ma taką ale u góry :baffled:

Hej :) Ja na szybko! Wróciłyśmy dziś, wiadomości dobre, bo nerki funkcjonują rewelacyjnie i bez zarzutu, więc powiększona nerka to taki urok być może, a może z wiekiem wszystko się unormuje. Ważymy 10100g i mamy 76cm :happy: Ufff

Potem nadrobię ;-)
super! a waga konkretna :tak:
josie baw się dobrze na snowboardzie :tak: i super z tym "papa" a jak go nauczyliście?

a z tą myszą w kaszce... dziwna sprawa no i ja w pierwszej kolejności skontaktowałabym się z producentem

edit - Kasienka z tym szkłem w kaszkach to któraś dziewczyna pisała że to była plota rozesłana celowo

Ostatnia edycja:
reklama
kasia.natka u nas tez kropeczka byla. a z tym papa to mu po prostu zawsze przed wyjsciem pokazywalismy - a ta osoba ktora byla przy nim to jego raczka machala:-)

Do góry